StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Максим Галкін прокоментував теракт у Крокусі

24 березня 2024, 16:39
Юморист висловив свої думки про бійню, яка сталася в РФ увечері 23 березня.
Максим Галкин
Теракт у Крокусі - Максим Галкін поспівчував постраждалим / колаж: Главред, фото: instagram.com/maxgalkinru

Комік Максим Галкін, якого визнано в країні-окупанті іноземним агентом через антивоєнну позицію та який вже понад два роки не живе в РФ, у своєму блозі в Instagram висловився про теракт у підмосковному сіті-холі "Крокус".

23 березня туди перед концертом російської рок-групи Пікнік увірвалася група терористів, яка спершу влаштувала стрілянину, а потім підпалила будівлю. Уже відомо про більш ніж сотню жертв, у лікарнях перебуває вдвічі більше потерпілих.

Шоумен не стримав емоції з цього приводу. Він опублікував фото палаючої будівлі, що стала сценою злочину в країні окупанта, зі словами співчуття постраждалим, загиблим та їхнім родинам.

відео дня

"Жахлива трагедія в Крокусі. Немає слів. Глибокі співчуття родинам загиблих. Мої думки зараз із постраждалими. Дай Бог вам сил впоратися з цією бідою", - пише Максим Галкін.

Терор у Крокусі
Теракт у Крокусі - Максим Галкін поспівчував постраждалим / instagram.com/maxgalkinru

Хто такий Максим Галкін

Максим Олександрович Галкін - російський та ізраїльський артист естради, пародист, гуморист, шоумен, стендап-комік, актор, телеведучий.
У лютому 2022 року виступив проти вторгнення Росії в Україну. У березні 2022 року разом з дружиною та дітьми виїхав з РФ до Ізраїлю. 16 вересня 2022 року Мін'юст терористичної Росії включив Галкіна до списку фізичних осіб — "іноземних агентів".

Примітно, що політики країни-агресора події в "Крокусі" використовують у пропагандистських цілях: всупереч тому, що відповідальність за теракт з великою часткою ймовірності лежить на ІГІЛ, вони вперто наполягають на наявності в події "українського сліду". В Україні це офіційно заперечують.

Раніше стало відомо, що російський комік Сергій Свєтлаков був на концерті гурту Пікнік у "Крокусі", коли група терористів увірвалася в концерт-хол і почала розстрілювати глядачів.

Також співачка-зрадниця Ані Лорак разом зі своїм бойфрендом опублікували співчутливу реакцію на підмосковну бійню. Примітно, що трагедії в Україні, які регулярно влаштовує країна-окупант, артистка ігнорує.

Інші новини про теракт у "Крокусі":

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти