StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Коханка Вірастюка народила йому сина, поки законна дружина рятувала їхніх дітей від війни

16 квітня 2024, 09:48
Василь Вірастюк розповів, що в нових стосунках у нього народилася ще одна дитина, але з другою дружиною він ще офіційно одружений.
Василий Вирастюк
Василь Вірастюк знайшов нову кохану / колаж: Главред, фото: instagram.com/vasylvirastyuk/

Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк закрутив новий роман. Його коханою стала Ірина, яка молодша за нього на 11 років. Також у пари народився син - йому вже 9 місяців.

В інтерв'ю Славі Дьоміну Василь зізнався, що стосунки з Іриною розпочалися на початку повномасштабного вторгнення, коли його дружина з дітьми поїхала до Праги.

"Четвертий син, Володимир. Зараз йому буде дев'ять місяців. У мене нові стосунки більше року. Стосунки почалися, коли дружина поїхала за кордон і перебувала там. Вважаю це зрадою. Як то кажуть, клин клином. Тому що я той вчинок сприйняв як зраду з її боку, тому що вона зробила по-своєму. Цивільну дружину звати Ірина. На 11 років молодша. Поки що я закоханий і щасливий, незважаючи на суди і тиск. Напевно, я був винен у тому, що відпустив її за кордон. Треба було наполягати на тому, щоб нікуди не їхати. Тому що в цьому не було потреби. Вона вперлася, тому що її мама про все домовилася в Празі. І тоді стався цей розкол. Була злоба. Вона мене не послухалася. Вона зробила так, як мама їй сказала", - виправдався Вірастюк.

Також Василь розповів про розбіжності з другою дружиною у вихованні дітей.

"На чому ми не зійшлися - різні погляди на виховання дітей. Я завжди стояв на тому, що з дітьми потрібно спілкуватися. Якщо є конфлікт, то завжди потрібно вислухати і дізнатися дві сторони. Тому я завжди розмовляв. А моя дружина без компромісів. Її підхід - "витягла шаблю і рубай, не розбираючись". Зайшло їй у вуха і все, жодного фактичного аналізу. А аналізуємо завжди, коли приїжджає тато або в дорозі тато примиряє обидві сторони. Бо так, щоб була "заруба", такого не було. Все відбувалося навколо виховання дітей", - заявив нардеп.

Виявляється, його ще законна дружина, якій він зрадив, проживає в його квартирі в Києві разом із дітьми і там вони перетинаються.

"Я приїжджаю на роботу у свою квартиру в Києві. Це моя квартира, на яку вона не може претендувати, бо вона була придбана ще під час першого мого шлюбу. Однак вона не хоче звідти їхати. А я не маю можливості десь щось орендувати, щоб проживати в Києві. Тому я приїжджаю до себе в квартиру, де є мої діти. Просто проживаю в іншій кімнаті, 120 квадратів. Ми перетинаємося", - додав знаменитість.

Хто такий Василь Вірастюк?

Василь Вірастюк - український актор, силач, народний депутат IX ст. (партія Слуга народу), заслужений майстер спорту України та володар титулів "Найсильніша людина України" (2000, 2001, 2002, 2003, 2006, 2007) і "Найсильніша людина світу" (2004). Член збірної України, яка завоювала титул "Найсильніша нація світу" у 2003 і 2004 роках. Почесний президент Федерації стронгмену України.

Дивіться відео, де Вірастюк розповів про особисте життя:

Василь Вірастюк - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавноВасиль Вірастюк опублікував свою найпопулярнішу фотографію 2013 року, напис на якій вказує, що він виступає проти російської мови як "другої офіційної". Противникам такого підходу парламентарій, судячи з усього, радить покинути його сторінку в соціальній мережі.

А також раніше Центральна виборча комісія склала новий протокол за підсумками довиборів до Верховної Ради на окрузі № 87 - переможцем залишився кандидат від Слуги народу Василь Вірастюк.

Читайте більше про Вірастюка:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти