StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Найкраща людина і гордість": Ярослава Магучіх вразила допомогою для ЗСУ

19 серпня 2024, 22:12
392
Ярослава Магучіх задонатила величезну суму на допомогу ЗСУ.
Ярослава Магучих
Ярослава Магучіх зробила вражаючий донат для ЗСУ / колаж: Главред, фото: instagram.com/rosya_dp/

Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх, яка на Олімпіаді-2024 виборола золоту медаль у стрибках у висоту, задонувала 1 млн грн зі своїх призових на купівлю автомобілів для ЗСУ.

Український блогер Ігор Лаченков поділився новиною, що спортсменка зробила вражаючий вчинок заради перемоги України в боротьбі з країною-терористом РФ.

відео дня

"Я в шоці, це просто найкраща людина і гордість, дуже дякую", - написав блогер.

Зазначимо, сьогодні Лаченков оголосив збір на 12 млн грн для забезпечення автомобілями "значної кількості бойових підрозділів" українських сил оборони на лінії фронту.

Ярослава Магучіх зробила вражаючий вчинок
Ярослава Магучіх зробила вражаючий вчинок / фото: скрін t.me/lachentyt

Хто така Ярослава Магучіх?

Ярослава Магучіх - українська легкоатлетка, що спеціалізується у стрибках у висоту, чинна володарка світового рекорду у стрибках у висоту (210 см). Олімпійська чемпіонка (2024), чемпіонка світу (2023), дворазова чемпіонка Європи (2022, 2024), чемпіонка світу в приміщенні (2022), дворазова чемпіонка Європи в приміщенні (2021, 2023). Чемпіонка України (2021). Дворазова чемпіонка України в приміщенні (2020, 2021). Заслужений майстер спорту України (2020). Молодший сержант ЗСУ, повідомляє Вікіпедія.

Олімпіада-2024 - останні новини

Під час прямого ефіру змагань Eurosport відсторонив свого коментатора Боба Балларда від роботи на Олімпіаді-2024 після сексистського висловлювання. Сталося це під час того, як він коментував жіночу естафету з плавання 4 по 100 м вільним стилем.

Напередодні, під час першого матчу, українська тенісистка Еліна Світоліна здобула перевагу над першою ракеткою Японії на Олімпіаді-2024, що проходить у Франції. Поєдинок тривав лише 62 хвилини.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти