StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ловить спонсорів на живця": Леся Нікітюк похвалилася ідеальними ніжками в Монако

4 грудня 2022, 15:54
Ведуча і мандрівниця вирушила в Монте-Карло з благодійною місією.
Леся Нікітюк
Леся Нікітюк показала шикарні ноги в Монте-Карло / instagram.com/lesia_nikituk

Модель, мандрівниця, телеведуча та волонтерка Леся Нікітюк раніше вела активне світське життя і була бажаною гостею на будь-якій вечірці. Тепер її розваги обмежилися рідкісними виїздами на благодійні вечори, так як більшу частину часу Нікітюк присвячує волонтерству.

Нещодавно ведуча побувала в Монако на запрошення Еліни Світоліної. Разом імениті українки на благодійному аукціоні зібрали понад 150 тис. євро на покупку генераторів для українських лікарень.

Разом з тим Нікітюк не упустила можливість покрасуватися в шикарному вбранні від українських дизайнерів. Так на сторінці ведучої в Instagram з'явилися фото, на яких вона позує на яхті в шикарній чорній сукні.

відео дня

Справжньою родзинкою образу Лесі Іванівни став запаморочливо високий розріз сукні, в якому вона грайливо демонструвала пружну ніжку.

Незаміжній Нікітюк шанувальники порадили бути акуратніше з такою безсоромною та відвертою красою, щоб не надто спокушати європейських чоловіків та злити жінок.

Раніше 59-річна зірка серіалу Район Мелроуз акторка Ліза Рінна знялася в облягаючому боді з глибоким декольте і чорних лакових ботфортах на шпильці.

Також провокаційним образом похвалилася 16-річна донька Ольги Фреймут - Злата Мітчелл посвітила пишними формами у Парижі у відвертих міні-шортиках.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти