StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лоліта цинічно поскаржилася на панічні атаки через вибухи

21 березня 2024, 19:23
Мілявська зізналася, що життям її здебільшого керує тваринний страх.
Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська після голої вечірки - Лоліта скаржиться на страх / колаж: Главред, фото: facebook.com/LolitaMilyavskaya, скріншот YouTube

Співачка Лоліта Мілявська, яка народилася, виросла, і починала свою кар'єру в Україні, зараз підтримує країну-окупанта. Однак, незважаючи на це, артистка навідріз відмовляється співати для окупантів на фронті.

Вона не хоче це робити загалом, і не вважає за потрібне розважати їх, щоб замолити гріхи перед можновладцями за "голу вечірку". У своєму недавньому інтерв'ю, першому за 2.5 місяці "скасування", вона обґрунтувала свою позицію.

Так Мілявська розповіла, що одного разу вже була на окупованих територіях. Там вона почула вибух, який вселив в неї тваринний страх. Відтоді вона відмовляється "бути м'ясом" заради честолюбних планів путіна.

відео дня

Також співачка поскаржилася на панічні атаки - тепер її лякають гучні звуки. Утім, це не наштовхнуло її на думки про те, що переживають мирні люди в Україні щодня через країну-окупанта, якій вона поклоняється, і злої іронії у своїх страхах Лоліта не помічає.

"Я зараз би вже нікуди не поїхала. Скажу чесно, тому що я боягуз, тому що на мені відповідальність за мою сім'ю. Я читала замітку про те, що снаряд потрапив у залі в концертну групу. ... По-перше, ми працюємо з радіо. Ми - офігенна мішень, шматки м'яса, від яких толку нуль... Той страх, який я пережила там, мені його вистачило. Я ненавиджу салюти. Я ненавиджу людей, які підривають петарди на вулиці. Я після Донецька чути салют не можу. У мене починається панічна атака", - нарікає Мілявська.

Хто така Лоліта Мілявська

Лоліта Мілявська - естрадна співачка, актриса, телеведуча, режисер і продюсер українського походження, яка у військовому нападі РФ на Україну підтримала країну-терориста Росію.

Раніше путіністка Лариса Доліна розкрила деталі замаху, під час якого вона отримала ножове поранення. На неї в під'їзді напав озброєний чоловік.

Також стало відомо, що син Стівена Сігала зіграв весілля з росіянкою в країні-окупанті. Актор та його нащадок підтримують рф і схвалюють війну в Україні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти