StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Легенда світового року прихистив в Англії сім'ю біженців з України з 5 дітьми

19 жовтня 2022, 17:33
Легендарний британський рок-музикант Род Стюарт прихистив багатодітну сім'ю з України. Він зняв українцям будинок і допоміг з роботою батькам
Род Стюарт, українські біженці
Род Стюарт, українські біженці / https://ua.depositphotos.com і Daily Mirror

Легендарний британський рок-музикант (колишній соліст групи The Faces) Род Стюарт разом з дружиною Пенні Ланкастер прихистили багатодітну сім'ю біженців з України. Жалісну історію розповіли журналісти місцевого видання Daily Mirror.

Музикант орендував для них будинок і допомагає біженцям грошима. Таке рішення подружжя Стюартів прийняло після перегляду новин про загарбницьку війну, розв'язану Росією проти України.

"Словами неможливо описати те, що ми побачили. Бомбардування невинних дітей, бомбардування лікарень і дитячих майданчиків. Як і всі інші, Ми були абсолютно не в собі. Я нікому не бажаю такого. Це зло, чисте зло", - сказав Стюарт.

Музикант допоміг з роботою батькам - Ростиславу та Олені. І він каже, що радий - їхні діти (17-річний Тарас, 16-річний Костя, 13-річний Роман, 10-річна Марія і 2-річний Дмитро) тепер солодко сплять, а не прокидаються від вибухів і сирен.

Крім того, Стюарт разом зі своїм племінником Уорреном укомплектували кілька вантажівок з гуманітарною допомогою, які вирушили в Україну. А потім, на зворотному шляху, цим транспортом були доставлені в Берлін ще 16 біженців.

Нагадаємо, раніше легендарна британська рок-група The Rolling Stones і американська рок-група Guns N ' Roses публічно висловили свою підтримку Україні у війні проти Росії.

"Ролінги" під час виконання свого хіта Gimme Shelter в лондонському Гайд-парку показали на великому екрані кадри вибухів і руйнувань, які скоїли російські окупанти на території України. Згодом на екрані за спиною замайорів великий український прапор.

Що стосується Guns N ' Roses, то на стадіоні Tottenham Hotspur Stadium в Лондоні організатори прикрасили сцену українською символікою – на сцені були наші прапори, а зал і сцена регулярно підсвічувалися жовто-блакитними кольорами.

До того легендарний британський рок-музикант, колишній лідер групи Black Sabbath Оззі Осборн і його дружина Шерон говорили про те, що нададуть українським біженцям свій особняк у Великобританії.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти