StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кума Ані Лорак у закривавленому одязі попросила світових лідерів про важке озброєння для ЗСУ

6 квітня 2022, 05:06
У потужній промові гімнастка Подкопаєва закликала зберегти Україні життя.
Кума Ані Лорак у закривавленому одязі попросила світових лідерів про важке озброєння для ЗСУ
Лілія Подкопаєва звернулася до світових лідерів з проханням забезпечити Україну важкою зброєю / instagram.com/podkopayeva_official

Українська гімнастка Лілія Подкопаєва звернулася до всесвітньої спільноти з проханням про допомогу. Просила не за себе, а за рідну Україну, чиї діти щодня гинуть від рук російських окупантів.

На своїй сторінці в Instagram олімпійська чемпіонка розгорнула справжню кампанію для допомоги співвітчизникам - вона збирає кошти і гуманітарні вантажі для українців, розповідає корисну інформацію для українських біженців, і веде інформаційну війну з російською пропагандою.

Нещодавно вона звернулася до президента США Джо Байдена, віце-президента США Камали Харріс, президента Франції Еммануеля Макрона, прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона і прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо з проханням закрити небо над Україною або надати важку зброю українським захисникам, щоб вони змогли закрити його самостійно.

відео дня

"Сьогодні Україна перебуває під російськими атаками. Сьогодні українські діти ховаються в бомбосховищах зі своїми мамами і не знають, чи будуть вони жити завтра. Більше ста п'ятдесяти дітей вже вбито в цій несправедливій війні. Допоможіть Україні вижити. Допоможіть Україні відбудуватися",- закликала громадськість Подкопаєва.

Між тим, близька подруга і кума гімнастки, співачка українського походження Ані Лорак, продовжує мовчазно підтримувати криваву, злочинну політику Кремля.

читайте такожПеревзувся в польоті: Валерій Меладзе, який закликає до "миру", дає концерти в Росії

Раніше українська поетеса, авторка вірша "Никогда мы не будем братьями" Анастасія Дмитрук звернулася до РФ з моторошним пророцтвом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти