StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Куди поділися сестри Петрик: продовжують виступати і пишуть пісні російською мовою

7 вересня 2024, 17:00оновлено 7 вересня, 17:56
18931
Анастасія Петрик пише пісні та співає російською мовою.
Сестри Петрик зникли з радарів
Сестри Петрик зникли з радарів / Колаж Главред, фото Instagram/ viktoria_petryk

Одеситки і колись популярні діти-вокалістки Анастасія і Вікторія Петрик, почасти, пропали з музичних радарів. Раніше вони активно виступали і навіть співали із зірками російської естради.

Особливо путіністу Кіркорову, який підтримує військове вторгнення Росії в Україну, подобалася Анастасія Петрик. До слова, ще будучи дитиною вона була учасницею "Нової хвилі" і "Дитячого Євробачення-2008".

Тепер же, Анастасія Петрик сама пише пісні, зустрічається з хлопцем і навіть виступає. Тільки російською мовою. Тим часом свої соцмережі молода артистка веде українською.

Євробачення-2024

Євробачення-2024 - 68-ий пісенний конкурс, який відбувся 7, 9 і 11 травня в Мальме, Швеція, за участю конкурсантів із 37 країн. Змагання до Швеції "привезла" співачка Loreen ("Tattoo"), яка здобула перемогу на Євробаченні 2023 року. Україна - постійний учасник Євробачення з 2003 року. За всю історію участі конкурсанти від України тричі посідали перше місце - у 2004 (Руслана - "Дикі танці"), 2016 (Джамала - "1944") і 2022 (гурт Kalush Orchestra - "Стефанія") роках.

Представники України на Євробаченні-2024, дует alyona alyona & Jerry Heil посіли третє місце. Перше місце дісталося співаку Nemo зі Швейцарії.

"Моя авторська пісня, коли співаю її повертаюся в дуже важливі моменти свого життя", - написала вона під новим роликом для ТікТок.

@petryk2002

Моя авторська пісня, коли співаю її повертаюся в дуже важливі моменти свого життя.

♬ оригінальний звук - Anastasia2002Petryk

Водночас сестри публічно не висловлювалися на підтримку України.

Старша сестра Вікторія вийшла заміж і встигла народити дитину за цей час.

Сестри Петрик часто виступали в Росії
Сестри Петрик часто виступали в Росії / Фото Instagram/viktoria_petryk

Де зараз перебувають сестри Петрик - невідомо. Анастасія та батьки після повномасштабного вторгнення Росії в Україну переїхали до Філадельфії, штат Пенсильванія, США.

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

Раніше стало відомо, що батько співака-путініста Філіпа Кіркорова Бедрос, який також є фанатом війни і знущань над українським народом, був екстрено госпіталізований.

Раніше також жителі країни-окупанта РФ почала бурхливо обговорювати вигляд гумориста Євгена Петросяна, який у захваті від терористичного вторгнення Росії в Україну.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти