StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Хто став таємною дружиною Віталія Козловського - ЗМІ

6 березня 2024, 23:38
Секрет дня "З ким одружився Віталій Козловський?", схоже, розкрито.
Віталій Козловський
Який вигляд має жінка, яку називають дружиною Віталія Козловського / колаж: Главред, фото: instagram.com/yuliabakumenko

Український співак-воїн Віталій Козловський розповів, що одружився. Про свої наміри він говорив уже давно, але весілля виявилося сюрпризом навіть для сімей молодят, яким повідомили радісну новину вже постфактум.

У Козловського були публічні романи - зі співачкою Валентиною Паравян, ведучою Надією Івановою та майже стосунки з блогеркою Раміною Есхакзай. Нову кохану артист ретельно приховував, хоча й зізнавався, що зустрів у ній єдину, і вони разом 24/7.

Весілля сколихнуло нову хвилю інтересу до особистого життя Козловського. Причому її сили вистачило, щоб з'ясувати, хто ж насправді є таємничою дружиною артиста. Принаймні в цьому переконані деякі ЗМІ.

відео дня

Так Oboz.ua два джерела з близького оточення артиста підтвердили, що Віталій Козловський одружився з Юлією Бакуменко - своєю менеджеркою і піарницею. Вони багато років працюють разом, ще довше 36-річна блондинка є прихильницею співака.

Фокус попросив Юлію прокоментувати ці чутки, але її відповідь була загадковою і ухильною. "Поки що цю інформацію ми не коментуємо. Все буде на сторінці Віталія. Слідкуйте", - сказала ймовірна дружина Віталія з усмішкою.

Юлія Бакуменко почала працювати з Віталієм Козловським із 2012 року. Чутки про їхній роман почали з'являтися в пресі 8 років потому, коли в соцмережах піарниця почала публікувати все більше особистих фотографій із зіркою. Разом вони їздили не тільки на гастролі, а й на відпочинок, вечірки, сімейні свята та весілля друзів.

Юлія Бакуменко, Віталій Козловський
Який вигляд має жінка, яку називають дружиною Віталія Козловського / колаж: Главред, фото: instagram.com/yuliabakumenko

Хто такий Віталій Козловський?

Віталій Віталійович Козловський - український співак, Заслужений артист України (2009).

Співак має більше 50 нагород і премій, включаючи "Пісня року" (2005-2010), "Золота шарманка" (2007-2010), "Шлягер року" (2007-2010), отримав кілька нагород "Секс-символ", "Людина року", "Золотий грамофон", "Кришталевий мікрофон".
У червні 2023 року був мобілізований до складу Збройних сил України.

Раніше молода українська акторка, зірка серіалу "Ніхто не ідеальний" Тетяна Злова, розсекретила роман зі співаком Богданом Буйлуком - колишнім підопічним Насті Каменських.

Також подруга Аліни Гросу розповіла про нового чоловіка співачки, шлюб якої для багатьох виявився несподіванкою. Артистка вже вдруге укладає союз - її перший сімейний досвід виявився невдалим.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти