StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Матвієнко розкрила прізвище доньки від Мірзояна: "Навіть я цього не очікувала"

14 березня 2024, 15:07
Ім'я для дівчинки визначив Арсен Мірзоян.
Тоня Матвієнко, Ніна Матвієнко, Арсен Мірзоян
Тоня Матвієнко розповіла, чиє прізвище носить її донька від Арсена Мірзояна / колаж: Главред, фото: instagram.com/tonya_matvienko

Маленька Ніна з'явилася в сім'ї артистів, де мама і тато, Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян, залишилися кожен при своєму прізвищі. Дівчинку назвали на честь легендарної бабусі, Ніни Митрофанівни Матвієнко, Ніною, а ось щодо її прізвища в шанувальників зіркової пари виникали суперечки.

Якийсь час Мірзоян і Матвієнко не коментували цього моменту. Але в недавньому інтерв'ю для Радіо Промінь Тоня розповіла, яке прізвище має її молодша донька.

Співачка зізналася, що називав доньку Мірзоян. Він хотів, щоб дівчинка продовжила жіночий рід Матвієнків, тому записав дитину на прізвище матері.

відео дня

"Донька – Ніна Матвієнко. Тому що так Арсен захотів. Ми назвали доньку на честь мами, але те, що він піде аж так до кінця в цьому, то навіть я цього не очікувала. Коли приїхали оформлювати документи, він наполіг, щоб прізвище було Матвієнко. Сказав: "Нехай вона продовжує ваш великий жіночий рід", - каже Тоня Матвієнко.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян - історія стосунків

Українські співаки Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян познайомилися на першому сезоні українського музичного проєкту "Голос країни" 2011 року. На момент початку роману (2013 рік) з Матвієнко Мірзоян був одружений. Він розлучився заради Тоні, і став будувати сім'ю вже з новою коханою. У січні 2016 року в артистів народилася донька Ніна. У 2017 році пара зіграла весілля.

Раніше Тоня Матвієнко відверто заговорила про першого чоловіка, батька її старшої доньки Уляни. Артистка зізнається, що навіть через багато років вона має образу на колишнього коханого.

Також український співак Арсен Мірзоян прокоментував репутацію своєї другої дружини, співачки Тоні Матвієнко. Багато хто вважає, що вона забрала артиста з сім'ї, за що називають розлучницею.

Інші новини про Тоню Матвієнко:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти