StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Хто буде вести Євробачення: Україна визначилася з вибором

22 лютого 2023, 16:17
Телеведучі представлятимуть країну на міжнародному пісенному конкурсі.
Євробачення-2023
Євробачення-2023 / instagram.com/suspilne.eurovision

22 лютого організатори пісенного конкурсу Євробачення оголосили ведучих і коментаторів шоу. Ними стали українці, співачка Юлія Саніна та український телеведучий Тимур Мірошниченко. Їх британськими колегами стануть британці Ханна Веддінгхем, Аліша Діксон, Грем Нортон, Мел Гедройц, Райлан, Скотт Міллз, Сем Квек і Клер Суїні.

За інформацією Суспільного, фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна стане однією з чотирьох ведучих гранд-фіналу Євробачення-2023, який відбудеться на арені Liverpool у суботу, 13 травня.

Разом з легендою Євробачення у Великобританії Гремом Нортоном, всесвітньо відомою британською актрисою і виконавицею Ханною Веддінгхем і зірковою телеведучою, співачкою Алішею Діксон вони проведуть 67-й пісенний конкурс Євробачення-2023 перед 160-мільйонною аудиторією з усього світу.

відео дня

The Hardkiss Юлія Саніна
The Hardkiss Юлія Саніна / instagram.com/the_hardkiss/

"Для мене велика честь вести Євробачення-2023. Цього року ми станемо свідками унікального шоу, яке Україна розділить з Британією. Мені одночасно збентежено і радісно бути частиною Євробачення в цьому році. Я впевнена, що навіть під час війни ми продемонструємо свою прекрасну культуру на вищому рівні", - поділилася Юлія Саніна.

Тимур Мірошниченко стане кореспондентом шоу в Ліверпулі. Він з'являтиметься у відеовставках під час прямих ефірів, а також мовитиме прямо з епіцентру подій, Української коментаторської кабіни на арені Liverpool.

Тимур Мірошниченко
Тимур Мірошниченко / Суспільне

"Я вже майже двадцять років є частиною української родини Євробачення, і це завжди незвично особлива подія, яка всіх нас об'єднує музикою. Я радий бути коментаторським голосом України з Ліверпуля, знайомити нових і існуючих шанувальників Євробачення з усіма подіями прямо з арени і, безсумнівно, деякими ексклюзивами!",- розповідає Тимур Мірошниченко.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що музичний конкурс Євробачення відбудеться в Ліверпулі в травні 2023 року. Велика Британія взяла на себе організацію та проведення змагання від імені України, як країни-переможниці у 2022 році.

На даний момент ще не всі країни представили своїх учасників, проте букмекери вже активно приймають ставки і роблять прогнози про те, кому ж дістанеться перемога в цьому році. Оцінили вони і шанси українських артистів знову привезти в країну заповітний кубок.

Британська букмекерська компанія Smarkets вже активно ділиться першими підрахунками. У топ - 5 країн входять Великобританія з ймовірністю перемоги в 4.55%, і Фінляндія-10.2%. Лідерство букмекери віддають Норвегії, Швеції та Україні.

Раніше стало відомо, хто представлятиме Україну на пісенному конкурсі Євробачення - 2023 в Ліверпулі. Музиканти раніше вже брали участь у відборі, проте тоді поступилися перемогою Go_A.

Між тим український музичний продюсер Ігор Кондратюк розкритикував вибір суддів - він вважав Тернопільський дует недостатньо сильним і неконкурентоспроможним.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти