StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ксенія Мішина розповіла, як харчується і нарвалася на критику

9 січня 2024, 22:39
Актриса Ксенія Мішина, будучи на відпочинку в Таїланді, виклала в соцмережі перелік продуктів, які вона вживає, і отримала критику у відповідь.
Мішина, новий костюм
Ксенія Мішина стверджує, що свою фігуру підтримує правильними харчуванням / колаж Главред, фото Instagram

Відома українська актриса театру і кіно Ксенія Мішина (колишня учасниця реаліті-шоу "Холостячка", яка зараз разом з сином Платоном відпочиває в Таїланді, та розповіла, як вона харчується і підтримує своє тіло в прекрасній формі.

"Один з популярних запитів в моєму блозі - це питання мого харчування. Я пропагую здорове збалансоване харчування і нижче трохи поясню, що це означає", — пише актриса.

За її словами, збалансованість харчування — наявність білків + жирів + вуглеводів".

відео дня

Крім того, для своїх фанатів Мішина виклала список продуктів, які зазвичай вживає щодня.

"Білки: м'ясо (курка, яловичина), лосось, яйця, тунець, біла риба — вуглеводи: батат, овочі, коричневий рис, вівсянка, боби, кіноа, фрукти, гречка, макарони з твердих сортів. Жири: авокадо, горіхи, олії (кокосова, оливкова), Чіа, лосось, льон. Не забуваємо про воду і спорт. І ваше тіло буде здоровим, сильним і красивим", — написала актриса.

Але, зі зрозумілих причин, далеко не всі шанувальники Мішиної зраділи таким порадам і відзначили, що під час війни недоречно виставляти знімки з відпочинку і хвалитися продуктами, які багато хто не може собі дозволити.

Нагадаємо, відома українська актриса театру і кіно, а також колишня учасниця реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина разом з сином Платоном вирушила на різдвяний відпочинок в Таїланд. Спочатку жінка планувала реколекції з різними духовними практиками, але через проблеми з нянею вони вирішили подорожувати самі.

Також Ксенія Мішина підтримала бажання сина пофарбувати волосся в платиновий блонд і, можливо, навіть проколоти вухо.

Також український співак Павло Зібров розкрив секрет ідеальних відносин з дружиною. Скоро артист відзначатиме зі своєю обраницею перлове весілля - 30 років у шлюбі.

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти