StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Докатався до ручки: експомічниця Віна Дизеля звинуватила його в домаганнях

22 грудня 2023, 12:01
208
Колишня асистентка зірки франшизи "Форсаж", актора він Дизеля – Аста Джонассон – заявила, що в 2010 році він напав на неї і скоїв сексуальне насильство.
Дизель
Він Дизель нібито скоїв сексуальне насильство ще в 2010 році / колаж Главред, фото УНІАН і скріншот з відео

Аста Джонассон, колишня асистентка зірки серії фільмів "Форсаж" Віна Дизеля - заявила, що в 2010 році він напав на неї і примушував до дій сексуального характеру. Про це пише західне новинне агентство Reuters.

Вся ситуація нібито сталася під час зйомки п'ятого "Форсажу" в готелі в місті Атланта (штат Джорджія, США).

Позов буде розглядатися судом Лос-Анджелеса. Представники Віна Дизеля ще не відреагували на публічні звинувачення, хоча ЗМІ вже зверталися до них з таким проханням,

відео дня

У зверненні до суду Джонассон стверджує, що Дизель насильно м'яв її бюст і цілував ‒ хоча до всю ніч, мовляв, розважався в компанії інших жінок в своєму готельному номері.

"Він Дізель проігнорував чіткі заяви міс Джонассон про незгоду з його сексуальними домаганнями. Сексуальні домагання на робочому місці ніколи не припиняться, якщо впливові чоловіки будуть захищені від відповідальності", – йдеться в заяві адвоката дівчини.

Також Джонассон заявила в позові, що актор змусив її схопити за свої геніталії, притиснув до стіни і почав здійснювати протизаконні дії сексуального характеру, поки не задовольнився. Після чого пішов, а через кілька годин звільнив її з посади. Дівчина нібито вирішила мовчати, побоюючись вступати в публічну сварку з "одним з найбільш високобюджетних акторів Голлівуду".

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у родині у Ріанни трапилася трагедія - барбадоська співачка втратила близьку родичку. Під час похоронної церемонії прозвучала відома пісня артистки.

Також американський репер 50 Cent розбив голову жінці на своєму концерті - у гніві він запустив мікрофон в натовп, і потрапив в місцеву радіоведучу. Вона написала на зірку заяву в поліцію.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти