Ксенія Мішина - головна Холостячка про красу, спорті та жіночності

4 червня 2020, 04:01оновлено 13 листопада 2020, 18:00
Головна Холостячка країни Ксенія Мішина скоро з'явиться на всіх екранах в абсолютно новому шоу на СТБ. Актриса поділилася часом секретів про спосіб свого життя.
Ксенія Мішина
Ксенія Мішина / Instagram

В Україні восени 2020 року стартує нове шоу - Холостячка на СТБ. В ньому свого чоловіка буде шукати актриса Ксенія Мішина - зірка серіалу Кріпосна і переможниця Танців з зірками 2019.

Поки що акторка глядачів заінтригувала тільки своїм висловлюванням про участь у шоу, але вже незабаром організатори обіцяють розкрити подробиці шоу. Тим часом, Мішина Ксенія розповіла кілька своїх лайфхаків в інтерв'ю Cosmopolitan.

Ксенія Мішина вже розповідала про своє життя, роль танців, які увірвалися її життя в 2019 році і про українське кіно в інтерв'ю Главреду, ну, а тепер вона розкрила кілька подробиць про свою дієту, красі і розкрила маленькі жіночі секретики.

відео дня

Ксенія Мішина про красу й жіночність:

У актриси немає еталону краси, вона любить імпровізувати і пробувати нове: "Немає у мене еталонів. Так, мені подобається орієнтуватися на певні таланти, пробувати, застосовувати. читайте такожМішина Ксенія: Я б порадила Лідії Шефер з Кріпосної розвивати в собі любовАле, повторюся, одного ідеалу у мене не існує. У багатьох вчуся потроху. Люблю спостерігати, знаходити, запозичувати. Думаю, у багатьох акторів так відбувається (посміхається)".

На її думку жіноча краса - в жінці. Потрібно вміти користуватися своїми ресурсами, і вдосконалюватися все життя.

"Нас природа наділила особливими здібностями, які назвали "красою". Для мене це симбіоз внутрішнього і зовнішнього. І тут немає меж", - вважає Мішина.

Ксенія Мішина про харчування і дієти:

На думку актриси, харчування завжди впливає на зовнішність в першу чергу. А її харчування, природно, часто страждає через графік зйомок. Як раніше Мішина зазначила в інтерв'ю Главреду, вона могла цілими днями зніматися, а під час Танців з зірками 2019 потрібно було ще поєднувати графіки.

"Мої старання в дотриманні правильного харчування часто страждають через завантаженість у робочому графіку. Але все ж основні табу я не порушую", - говорить Мішина. Крім того, вона виключає зі свого раціону фастфуд.

Ксенія Мішина про комплекси і заняттях спортом:

Ще на Танцях з зірками Мішина Ксенія з захопленням зізналася Главреду, що танці - це найкраще заняття спортом, і вона всім рекомендує пробувати.

Вона зізналася, що іноді все ж ходить у спортзал для підтримки фігури.

Актриса зазначила, що у неї теж колись були комплекси, адже, навряд чи існують люди без жодних комплектів.

"Це величезна робота над собою: розуміння, прийняття і виключення їх", - говорить вона.

Відповіла Ксенія Мішина і на питання про ставлення до пластичної хірургії.

"Позитивно, якщо цього вимагає зовнішність. Без крайнощів", - прокоментувала вона.

Нагадаємо, про те, що восени на СТБ вийде перший сезон шоу Холостячка, у якому головну роль зіграє Ксенія Мішина, стало відомо на постшоу 10 сезону Холостяк. Його з нетерпінням чекали фанати, оскільки в мережі ходили чутки, що Макс і Даша розійшлися майже відразу після закінчення шоу Холостяк.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти