StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Христина Соловій категорично висловилася про Машу Єфросиніну

2 липня 2024, 19:55
527
Співачка зізналася, що вона насправді думає про ведучу після неоднозначного інтерв'ю.
Маша Єфросиніна, Христина Соловій
Христина Соловій новини - Соловій зізналася, що думає про Єфросиніну / колаж: Главред, фото: instagram.com/mashaefrosinina, instagram.com/soloviyka

На початку березня 2024 року Христина Соловій під час інтерв'ю поскандалила з Машею Єфросиніною: між співачкою та ведучою виникла суперечка про "розмивання кордонів", під час якої Соловій заявила, що кров убитих українців на руках багатьох вітчизняних артистів. І на руках Єфросиніної зокрема.

Конфлікт згодом було залагоджено, і разом Маша та Христина навіть провели благодійний збір на реабілітацію українських захисників. Але мало хто знає, чим ця історія закінчилася насправді.

Завісу таємниці відкрила Соловій у своєму недавньому інтерв'ю для Нашого радіо. Артистка розповіла, яке враження на неї справила Єфросиніна під час їхньої непростої бесіди.

відео дня

Так Христина Соловій впевнено заявила, що її розмова з Машею Єфросиніною була тихою - вони "не посварилися і не побилися", а сама ведуча не розчарувала співачку, і справила на неї приємне враження. "Так я її для себе й уявляла. Я знала, що вона найкращий інтерв'юер у цій країні. І, незважаючи на всі ці гострі моменти, які, я вважаю, були дуже потрібні, й у першу чергу не для неї, а щоб виникла ця суспільна дискусія... Я думаю, що це інтерв'ю – моє найкраще", - зазначила артистка.

Що сталося під час інтерв'ю Маші Єфросиніної та Христини Соловій

Христина Соловій під час інтерв'ю Маші Єфросиніній сказала, що українці занадто толерантні з тими зірками, які донедавна "розмивали кордони" з Росією. А також Соловій заявила, що на руках цих артистів кров наших людей. До того ж Христина прямо вказала і на Машу Єфросиніну, а потім підкреслила, що всі вони мають нести відповідальність.

Христина Соловій категорично висловилася про Машу Єфросиніну
Хто така Маша Єфросиніна / инфографика: Главред

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що діти Джамали повернулися жити в Україну. Сини співачки з початку повномасштабної війни жили спершу в Туреччині, потім - у Польщі, через що їхній зірковій мамі доводилося несолодко.

Також Jerry Heil і alyona alyona назвали, хто б міг представити Україну на Євробаченні 2025 року. Примітно, але думки в артисток у цьому питанні розійшлися.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти