StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Jerry Heil і alyona alyona назвали, хто б міг представити Україну на Євробаченні

2 липня 2024, 00:24
194
Думки артисток розділилися при виборі відповідного артиста.
Джеррі Хайль, alyona alyona
Jerry Heil і alyona alyona новини - Jerry Heil і alyona alyona висловилися про Євробачення-2025 / колаж: Главред, фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Українські виконавиці Jerry Heil і alyona alyona принесли Україні бронзу на музичному конкурсі Євробачення-2024. Це - один із найкращих результатів нашої країни за всі роки участі.

Після змагання артистки продовжують співпрацювати. Приміром, нещодавно вони дали концерт у Києві, перед яким поспілкувалися з пресою.

Так, журналістам Show 24 Альона Альона та Джеррі Гейл розповіли, кого вони бачать представниками України на Євробаченні 2025 року. Думки артисток розділилися.

відео дня

Приміром, Jerry Heil вважає, що з цим завданням впоралася б співачка її лейблу Кажанна. Або ж Тіна Кароль, яка вже їздила на Євробачення у 2006. "Я бачила інтерв'ю Тіни Кароль, де вона говорить, що вона пішла б. І мені здається, це було б красиво", - каже Гейл.

Однак alyona alyona переконана, що Євробачення - гарний трамплін для кар'єри артистів-початківців, і з великим задоволенням віддала б шанс комусь менш відомому. Утім, Альона визнає - левова частка успіху все ж належить конкурсному треку.

"Для артистів-початківців це більший шанс проявити себе та перевернути світогляд. З молодих – всі. Все залежить від пісні. Напишеш хіт, щоб аж вуха у трубочку скрутились... І неважливо, відомі чи невідомі. Щоб це було класно", - вважає alyona alyona.

Євробачення-2024

Євробачення-2024 - 68-ий пісенний конкурс, який пройшов 7, 9 та 11 травня в Мальме, Швеція, за участю конкурсантів з 37 країн. Змагання до Швеції "привезла" співачка Loreen ("Tattoo"), яка здобула перемогу на Євробаченні в 2023 році. Україна - постійний учасник Євробачення з 2003 року. За всю історію участі конкурсанти від України тричі посідали перше місце - у 2004 (Руслана - "Дикі танці"), 2016 (Джамала - "1944") та 2022 (гурт Kalush Orchestra - "Стефанія") роках.

Представники України на Євробаченні-2024, дует alyona alyona & Jerry Heil посіли третє місце. Перше місце дісталося співаку Nemo зі Швейцарії.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що відомий український актор Віталій Салій розлучився з дружиною-росіянкою Анною Арєф'євою після 10 років разом. Про це повідомив сам артист.

Також Фагот із ТНМК повідомив, що ледь не потрапив під ракетний удар у Києві, який стався 30 червня. Співак опинився поблизу багатоповерхового будинку, в який влучили уламки ворожої ракети.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти