StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Христина Горняк назвала винних у її розлученні з Володимиром Остапчуком

20 лютого 2023, 20:35
Колишня дружина Остапчука розповіла, чому вигороджує шоумена навіть після розставання.
Христина Горняк
Христина Горняк розповіла, хто винен у її розлученні з Володимиром Остапчуком / instagram.com/kristygor

Українська блогерка і нотаріус Христина Горняк все ще болісно переживає розставання з чоловіком, ведучим і шоуменом Володимиром Остапчуком. І якщо він вже з головою занурився в нові відносини, Горняк не поспішає розлучатися з новознайденої свободою.

На питання про колишні стосунки і вона, і її ексчоловік намагаються відповідати стримано, що часом нервує шанувальників Христини, які переконані, що її шлюб з шоуменом розпався через невірність останнього.

На своїй сторінці в Instagram блогерка вирішила відверто розповісти, хто саме став винуватцем того, що вона і Остапчук більше не разом. Втім, відповідь виявилася очікуваною.

відео дня

Горняк зізналася, що рішення про розставання приймали удвох, удвох же вони і винні в тому, що їх сімейне життя не склалося. Також рішення не коментувати розлучення вона також приймала з Остапчуком спільно.

"Завжди винні двоє. Просто хтось більше, а хтось менше. І двоє прийняли рішення не коментувати. Сподіваюся на розуміння", - пише блогерка.

Христина Горняк
Христина Горняк розповіла, хто винен у її розлученні з Володимиром Остапчуком / instagram.com/kristygor

Раніше український екстрасенс Максим Гордєєв розкрив особистість своєї другої половинки - відун зізнався, що знайомий з нею практично двадцять років, за які вони разом пережили безліч злетів і падінь.

Також завісу таємниці про свого обранця відкрила співачка і продюсер Наталія Могилевська - нову любов артистка зустріла під час повномасштабної війни в Україні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти