StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Будь-який біль має кінець": колишня Остапчука висловилася з приводу розставання

9 січня 2023, 22:03
Колишня дружина Остапчука поділилася лайфхаком про те, як пережити хворобливе розставання.
Христина Горняк, Христина Остапчук
Христина Горняк, Христина Остапчук / instagram.com/kristygor

Колишня дружина Володимира Остапчука, нотаріус Христина Горняк розповіла, як переживає процес розлучення з велелюбним телеведучим.

На своїй сторінці в Instagram на розповіла про те, як дає собі час пережити те, що трапилося, а також додала, що будь-який біль має свій кінець. "Не буде рана кровоточити вічно. Тому дайте собі час і проживіть всі моменти гідно, я саме так і роблю. А ще... все дається для досвіду, тому вчимося", - сказала Гірник.

Також вона попросила не дошкуляти їй однаковими питаннями про Володимира, не відправляти їй якісь повідомлення або його фото з новою дівчиною.

"Все, що мені потрібно знати, Всесвіт мені завжди показує, а те, що ні – оберігає! Буду дуже вдячна за розуміння! Взагалі, як і говорила, я нічого не коментую і не виношу на огляд, я проживаю своє життя і свій досвід далі", - підсумувала Христина.

Зазначимо, блогерка і нотаріус Христина Горняк є для своїх передплатників живим втіленням життєвої мудрості. До неї приходять за порадами в особистих питаннях.

Іронічно, але в сімейному житті самої Гірник ситуація досить заплутана - вже не один місяць в ЗМІ ходять наполегливі чутки про те, що вона і її чоловік, український ведучий і шоумен Володимир Остапчук, розлучилися. Більш того, у чоловіка нібито з'явилася нова кохана, яка значно молодша за Христину.

У зв'язку з цим у Христини все частіше стали питати, як вона ставиться до зрад. На своїй сторінці в Instagram блогерка поділилася роздумами про те, чому вона не може пробачити подібне.

Нагадаємо, що у блогерки Христини все частіше стали питати, як вона ставиться до зрад.

Так на питання про те, змогла б вона і далі жити з партнером, який був їй невірний, Христина Горняк відповіла: "моя думка така, що спробувати можна, але думаю, що ні до чого хорошого це не призведе. Я б лягала спати з ним в ліжко, і уявляла, як він цілував іншу, як обіймав і пестив, як захопився інший, яка викликала у нього емоції... Так що в цих спогадах мені б хотілося його придушити. А навіщо мені сідати за вбивство? Краще відразу, після того, як стало відомо про зраду, розійтися. Але це моя думка".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти