StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Королю Чарльзу треба підготуватися: Меган Маркл готує нову "бомбу" одкровень

14 березня 2023, 19:20оновлено 14 березня 2023, 20:00
Цей блог може стати чудовим фінансовим проектом для нових відкриттів герцога та герцогині Сассекських.
Принц Гаррі, Меган Маркл
Принц Гаррі, Меган Маркл / ua.depositphotos.com

Дружина принца Гаррі Меган Маркл в останні роки влаштовувала дуже багато скандалів.

Після виходу серіалу Форс-мажори зі своєю участю вона почала вести блог The Tig, але закрила його, вийшовши заміж за принца Гаррі в 2017 році.

Тепер Маркл, коли відмовилася від королівських повноважень і переїхала в США, більше не бачить причин обмежувати себе в Інтернеті.

Як повідомляє The Mirror, Маркл отримала дозвіл відновити платформу. За даними ЗМІ, перезапуск може відбутися вже наступного тижня.

"Меган буде писати замітки про їжу, подорожі, мистецтво, моду, здоров'я, усвідомлене життя і навіть давати поради у відносинах", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що цей блог може стати відмінним фінансовим проектом для нових одкровень герцога і герцогині Сассекських.

Нещодавно Букінгемський палац буквально потрапив під хвилю цунамі. Всьому виною-книга одкровень молодшого сина тепер уже Короля Чарльза і загиблої принцеси Діани - принца Гаррі.

У своїй книзі "Запасний", яка надійшла в продаж 10 січня, Гаррі шокував одкровеннями не тільки про особисте життя, а й про буття всього королівського палацу.

Зокрема, принц Гаррі детально описав бурхливе рандеву з Меган Маркл з перших днів їхніх стосунків.

38-річний герцог Сассекський згадав зустріч з 41-річною актрисою в готелі Soho House в Лондоні в річницю смерті його мами, принцеси Діани, майже через два місяці після того, як вони почали зустрічатися.

Крім того, герцог Сассекський розповів, як одного разу він разом з Вільямом виступив проти батька, який всіляко намагався зганьбити честь спадкоємців.

Як виявилося, в 2019 році Чарльз III підкидав у пресу непривабливі історії про своїх синів. Таким чином він намагався виглядати краще в очах британців.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти