StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Мемуари принца: Гаррі описав бурхливе побачення з Меган Маркл в готелі

11 січня 2023, 12:30оновлено 11 січня 2023, 13:36
Гаррі розповів, як сидів під ковдрою у Меган, поки та розмовляла з представником готелю.
Гаррі та Меган Маркг
Гаррі і Меган Маркг / кадр з серіалу

Принц Гаррі детально описав бурхливе рандеву з Меган Маркл з перших днів їхніх стосунків у своїх гучних мемуарах "Запасний".

38-річний герцог Сассекський згадав зустріч з 41-річною актрисою в готелі Soho House в Лондоні в річницю смерті його мами, принцеси Діани, майже через два місяці після того, як вони почали зустрічатися, пише Page Six.

Гаррі пише, що актриса "Форс-мажорів" запросила його зустрітися в її готелі і веліла піднятися на вантажному ліфті, щоб його не помітили сторонні. Там Маркл познайомила його зі своєю подругою Ванессою, яка проводила принца до її готельного номера.

"Її руки тягнулися до мене", - написав Гаррі у своїй книзі Про Маркл, додавши, що він "затамувавши подих" чекав біля дверей її готелю.

"Вона втягнула мене всередину і подякувала подрузі одним плавним рухом, а потім швидко зачинила двері, поки ніхто не помітив", - додає він.

Наступного ранку пара замовила романтичне обслуговування номерів. "Мег пошепки попросила мене піти у ванну, але я віддав перевагу своєму притулку", — зухвало написав він, маючи на увазі ковдру.

Гаррі пояснив, що їх сніданок доставив помічник менеджера готелю, який довго розмовляв з Маркл, поки він мовчав під ковдрою.

"Він не помітив гірку у формі принца під ковдрою", — написав Гаррі. "Він говорив і говорив, в той час як у мене, в моїй печері з пухової ковдри, почало закінчуватися повітря", - згадує принц.

Незабаром після цього пара повідомила про серйозні стосунки та оприлюднила свою любов у 2016 році. Вони оголосили про заручини в 2017 році і одружилися наступного року.

Нагадаємо, раніше у своїй книзі Гаррі несподівано зізнається у вживанні наркотиків. У своїх мемуарах "Запасний" він розповідає про пристрасть до кокаїну в підлітковому віці.

Герцог Сассекский згадав, як британські таблоїди зображували короля Карла III "змученим батьком-одинаком, що справляються з залежною від наркотиків дитиною", коли Гаррі було 17 років, зазначивши, що в цей час він "звичайно... вживав кокаїн".

Колишньому військовому льотчику вперше запропонували препарат "в чиємусь заміському будинку, під час зйомок", пише він у своїй книзі, яка надійшла в продаж в США 10 січня.

"Мені запропонували доріжку, і з тих пір я зробив ще кілька", — пояснює Гаррі, називаючи вживання наркотиків "не дуже веселим".

У виданні ВВС відзначили фрагмент, в якому молодший син короля Карла III розповів про свою військову службу - у британській армії він має звання капітана армійського повітряного корпусу. Мав два службових відрядження в Афганістані (у 2007 та 2012 роках), де виконував бойові завдання.

Гаррі зізнався, що має за плечима власне маленьке кладовище - в Афганістані він убив 25 осіб. "Це не та статистика, яка переповнює мене гордістю, однак і присоромленим я себе не відчуваю", - розповідає він.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти