StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Почав моментально кричати": Чарльз III влаштував скандал Гаррі і Вільяму

9 січня 2023, 18:22
Як виявилося, в 2019 році Чарльз III підкидав в пресу непривабливі історії про своїх синів.
Принц Вільям і принц Гаррі
Принц Вільям і принц Гаррі / instagram.com/princeandprincessofwales

Відносини принців Вільяма та Гаррі важко назвати теплими. Зараз кожен з братів королівської сім'ї займається своїми обов'язками. Однак свого часу брати не просто відмінно ладнали, а й підтримували один одного.

У своїх мемуарах герцог Сассекський розповів, як одного разу він разом з Вільямом виступив проти батька, який всіляко намагався зганьбити честь спадкоємців.

Як виявилося, в 2019 році Чарльз III підкидав в пресу непривабливі історії про своїх синів.

Як пише Us Weekly, таким чином він намагався виглядати краще в очах британців.

"Дізнавшись про це, Вільям розлютився. Він вирішив серйозно поговорити з батьком. Гаррі ж пішов разом з ним, щоб підтримати його", - йдеться в мемуарах Гаррі.

Незважаючи на те, що в той момент брати були заодно, після бесіди з Чарльзом III Вільям звернувся до Гаррі і "вилив всю свою лють" на нього.

"Тато миттєво засмутився. Він почав кричати, що Віллі - параноїк. Ми обидва. Нібито те, що у нас були погані відгуки в пресі, а у нього хороші, - не означає, що за цим стояли його співробітники", - наводять слова Гаррі ЗМІ.

Раніше дружина принца Гаррі Меган Маркл, яка не особливо любить показувати своїх дітей на публіці, випадково засвітила зображення свого первістка Арчі Маунтбеттен-Віндзора.

Також своїми спогади про пристрасний роман з принцом Гаррі поділилася зірка реаліті справжні домогосподарки округу Колумбія Кетрін Омманні - чоловік подарував їй "найпалкіший поцілунок у її житті".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти