StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Король "розчавлений і знищений": королеву викрили на зрадах

29 травня 2024, 22:40
9828
Журналіст написав про те, що королева Летисія зрадила свого чоловіка.
Королеву Летисію звинуватили у зраді
Королеву Летисію звинуватили в зраді / Колаж Главред, фото Вікіпедія, Instagram/queenletizia

Король Іспанії Феліпе VI був "розчавлений і знищений" через свою дружину, королеву Летісію, яка нібито зраджувала йому зі своїм старим коханцем, який, згідно з новою книгою, колись був її зятем.

За даними видання Page Six, іспанський журналіст Хайме Пеньяф'єль стверджує в книзі "Мовчання Летисії", яка з'явилася у вівторок у місцевих магазинах, що 51-річна королева відновила свій роман зі своїм "коханцем" Джеймі дель Бурго під час поїздки до Нью-Йорка 2011 року.

Досвідчений репортер пише, що 56-річний Феліпе "знав, що Летисія зраджувала йому в режимі реального часу", оскільки її охоронці були зобов'язані розкрити її місцезнаходження.

відео дня

Хто така королева Летисія

Королева Іспанії Летисія - королева-консорт Іспанії, дружина короля Філіпа VI. Леді Летисія - старша дочка журналіста Хесуса Хосе Ортіса Альвареса і медсестри Марії Паломи Рокасолано Родрігес. За даними Вікіпедії, Летисія вийшла заміж за короля Іспанії 22 травня 2004 року в кафедральному соборі Санта-Марія ла Реаль де ла Альмудена в Мадриді.

Пеньяфьель повідомляє, що охоронці були присутні, коли Летиція відвідала Нью-Йорк зі своїм імовірним коханцем, з яким вона зустрічалася до зустрічі з Феліпе.

"Того дня її супроводжували її вірні супроводжуючі, які, поза всяким сумнівом, передадуть звіт до Міністерства внутрішніх справ або до палацу Сарсуели", - пише він, зазначаючи, що ця новина залишила Феліпе "розчавленим і знищеним".

Примітно, що пізніше дель Бурго одружився з сестрою Летиції Тельмою Ортіс.

Новини шоу бізнесу в Україні та в світі

Зазначимо, у лютому 2024 року принц Гаррі відвідав сім'ю, коли дізнався про онкозахворювання батька. Але не побачився з Кейт Міддлтон і племінниками.

А також у травні запланований візит на батьківщину принца Гаррі, і на нього чекає розмова зі старшим братом принцом Вільямом - той усе-таки наважився зробити крок на зустріч, хоча й зовсім невеликий.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти