StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Камалія ніжно звернулася до чоловіка-мільярдера: "Неймовірний"

1 серпня 2023, 18:55
Співачка обсипала Мохаммада Захура похвалою і зізнаннями в ніжних почуттях.
Камалія та Мохаммад Захур з дітьми
Камалія привітала Мохаммада Захура з днем народження, і зізналася чоловікові в любові / колаж: Главред, фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Українська співачка Камалія показала шанувальникам, що криза в її сімейних відносинах з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром успішно подолана. Подружжя не відходить один від одного ні на крок, та не соромиться демонструвати почуття.

Так, в день народження Захура, артистка на своїй сторінці в Instgram опублікувала кілька сімейних фото, і привітала чоловіка зі святом. При цьому вона зверталася до нього, як до най-най, з непідробною ніжністю.

"Сьогодні святкує свій 68-й день народження неймовірний Захур — людина, яку я цінувала найбільше за останні два десятиліття. Він люблячий чоловік, вірний друг, блискучий учитель, покровитель, наставник, інвестор, радник — список можна продовжувати та продовжувати. А коли народилися наші принцеси, я зрозуміла, він найкращий батько на світі", - пише Камалія про чоловіка.

відео дня

Крім перерахованого вище співачка високо цінує допомогу Захура Україні та українцям під час повномасштабної війни. "З того часу, як у лютому 2022 року почалася війна, Захур зарекомендував себе, як непохитний прихильник України, використовуючи свою велику мережу контактів по всьому світу, особливо в Пакистані, щоб допомагати Україні та її народу через наші благодійні організації, як усередині країни, так і за її межами", - зазначила артистка.

Також Камалія додала, що її любов до чоловіка не знає меж.

Камалія та Мохаммад Захур з дітьми
Камалія привітала Мохаммада Захура з днем народження, і зізналася чоловікові в любові / instagram.com/kamaliyaofficial

Раніше ведуча Неля Шовкопляс, зірка Сніданку з 1+1, розповіла про кризу в шлюбі. Ще до війни вона роз'їхалася з чоловіком, але зараз працює над тим, щоб дати їхнім стосункам ще один шанс.

Також Інсайдер розкрив подробиці роману Бреда Пітта і молодої коханки, фітнес-тренера Інес де Рамон. Цього літа пара випробовувала свої почуття відстанню.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти