StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Подавали на розлучення": зірка Сніданку з 1+1 розповіла про кризу в шлюбі

30 липня 2023, 13:04
3519
Неля Шовкопляс після 9 років у шлюбі вчиться заново приймати свого чоловіка.
Неля Шовкопляс з чоловіком
Неля Шовкопляс розповіла про кризу у відносинах з чоловіком / колаж: Главред, фото: instagram.com/nelya_shovkoplyas

Ведуча ранкового шоу Сніданок з 1+1 Неля Шовкопляс за зовнішнім невичерпним оптимізмом приховує особисту драму. Її тонкощі вона розкрила в інтерв'ю для Аліни Доротюк.

Так Шовкопляс зізналася, що вже досить давно не живе з чоловіком. Проблеми в їхньому шлюбі почалися ще до повномасштабної війни - подружжя роз'їхалося та навіть подавало заяву на розлучення.

"Ми вже деякий час не жили разом. І подавали на розлучення. Але, мабуть воно так мало статись. Він поруч з нами живе, абсолютно в усьому допомагає з дітьми. Це людина, якій я безмежно вдячна за все. За те, що він мужньо несе відповідальність за нашу родину", - зазначає ведуча.

відео дня

Втім, вона не викреслила чоловіка зі свого життя. За словами Шовкопляс, вихованням двох дітей, двійнят Тимофія і Матвія, вони займаються разом, а також роблять кроки на шляху до відновлення відносин.

"Це так дивно, когось війна розводить, а когось зводить. Криза у наших стосунках почалась за декілька місяців до повномасштабного вторгнення. В мене відчуття, що зараз ми зробили дуже велику переоцінку цінностей. В мене немає відчуття, що наша історія закінчилась. За півроку після початку війни, враження таке, що ми дуже різко подорослішали і величезна кількість претензій відпала. І ти бачиш людину абсолютно інакше. Ти починаєш думати: "А можливо ще варто поборотися ще за ці стосунки. Можливо, можна щось зробити. І ми зараз перебуваємо у процесі роботи над ними", - поділилася Неля Шовкопляс.

Раніше українська співачка Тоня Матвієнко відверто заговорила про першого чоловіка, ім'я та особистість якого вона так ретельно приховує. Артистка розповіла, як складаються стосунки між ними зараз.

Також Христина, дружина Григорія Решетника, розповіла про швидку появу дівчинки в їхній родині - коли вони тільки створили сім'ю, подружжя мріяло про чотирьох дітей. Зараз у пари три хлопчики.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти