StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як батько: зрадниця Соломко показала свого дорослого залицяльника

19 березня 2024, 12:13оновлено 19 березня, 21:46
Яна Соломка закрила всі коментарі до своїх соціальних мереж.
Соломку оголосила про нове кохання
Соломку оголосила про нове кохання / Колаж Главред, фото Instagram/yana.solo

Українська співачка Яна Соломко, яка народилася на Полтавщині, брала участь в українських шоу і виступає під псевдонімом Soyanna, а також обрала сторону Росії, яка жорстоко напала на її рідну Україну, показала свого нового чоловіка.

На своїй сторінці в Instagram, вона опублікувала фото себе і свого нового кохання. Зрадниця підписала фото так: "Ось як воно відчувається, коли це справжнє кохання". Коментарі до свого посту запроданка завбачливо закрила.

Цікаво, що Соломко покинула Росію, в якій намагалася будувати свою кар'єру та приїхала до США, де народила свою доньку від першого шлюбу.

Хто така Яна Соломко

Яна Соломко народилася в місті Чутове Полтавської області. Вона прославилася завдяки участі в шоу "Холостяк". Вона дійшла до фіналу, але Макс Чмерковський обрав Олександру Шульгіну.

Пізніше Соломко почала сольну кар'єру і будувати її вона вирішила в Росії. Після того, як Росія напала на Україну, Соломко залишилася виступати перед російськими глядачами, працювала зі зрадником-продюсером Юрієм Бардашем, а також виступала на підтримку окупантів.

Зараз живе в США, де її єдина донька має громадянство.

Нагадаємо, раніше Соломко в кооперації з колишнім українським продюсером і зрадником Юрієм Бардашем, записала нову пісню, з якою пробила чергове дно. У цій композиції вона підтримує російських окупантів, які ґвалтували і вбивали українських жінок і дітей.

Зазначимо, раніше на одному з російських концертів співачка Яна Соломко, яка перебралася жити в Росію після масштабного вторгнення Росії в Україну, навіть заявила, що їй дуже приємно "бути тут". А всією її концертною діяльністю займаються російські менеджери.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти