StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Слава Камінська показала чоловіка на романтичному фото та розкрила його ім'я

18 січня 2024, 02:02
3472
"Руденька з НеАнгелів" проговорилася, що вона тепер дружина для свого загадкового бойфренда.
Слава Камінська
Слава Камінська розкрила ім'я третього чоловіка і показала фото з ним / колаж: Главред, фото: instagram.com/babaslavka

Українська співачка і колишня учасниця дівочого поп-дуету НеАнгели Слава Камінська у 2019 розлучилася з чоловіком і батьком своїх двох дітей, пластичним хірургом Едгаром Камінським. До цього два роки вона перебувала у шлюбі з бізнесменом на ім'я Євген.

У жовтні 2022 року артистка заінтригувала шанувальників натяком на те, що її серце відтепер невільне, а вже в травні 2023 похвалилася обручкою з дорогоцінним камінчиком. Нового обранця весь цей час Слава приховувала, хоч і не відмовляла собі в задоволенні піддражнити фанатів натяками на те, ким би він міг виявитися.

Нещодавно Камінська в сторіс в Instagram проговорилася відразу за двома пунктами: по-перше назвала таємничого бойфренда своїм чоловіком, по-друге - озвучила його ім'я. Співачка раніше розповідала, що він іноземець, але звуть чоловіка Олексієм.

відео дня

Нові дані про свого партнера артистка видаляти не стала, ба навіть навпаки - продовжила підігрівати інтерес публіки до нього свіжим парним селфі. У кадрі Слава і її коханий летять в літаку, співачка затишно влаштувалася на плечі у чоловіка, обличчя якого знову приховала емодзі.

Слава Камінська з чоловіком
Слава Камінська розкрила ім'я третього чоловіка і показала фото з ним / instagram.com/babaslavka

Раніше стало відомо, що сталося із зіркою "Х-Фактора" Андрієм Мацевко після затримання поліцією. Артист спершу намагався втекти від патруля, який хотів доставити його у відділення.

Також Володимир Дантес показав, як з Дашею Кацуріною в баню ходив. Музикант зняв на відео кохану в одному рушнику, поки та розтирала себе скрипучим снігом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти