StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ірма Вітовська розповіла про переконання її партнера по серіалу "Леся + Рома"

1 червня 2023, 16:53оновлено 1 червня 2023, 17:41
Акторка розповіла, про що спілкується з Дмитром Лалєнковим, та чим артист займається під час війни.
Ірма Вітовська, Дмитро Лаленков
Ірма Вітовська розповіла, що зараз відбувається з Дмитром Лалєнковим / колаж: Главред, фото: instagram.com/vitovskavantsa, imdb.com

З 2005 по 2008 рік на українському телебаченні виходив ситком під назвою "Леся + Рома" про життя закоханої пари. Головні ролі в серіалі зіграли українські актори Ірма Вітовська і Дмитро Лалєнков.

Після закриття проєкту дороги "Лесі" і "Роми" розійшлися - між акторами не відбулася дружба, яка зазвичай виникає, коли артисти довго працюють пліч-о-пліч. "Після закінчення проєкту кожен пішов своїм шляхом. Наше спілкування складається тільки з привітань на дні народження, Великдень або Різдво", - розповідає в інтерв'ю для УП Вітовська.

Акторка також прокоментувала громадську позицію Лалєнкова під час повномасштабної війни в Україні. Наприклад, в публічному просторі він не перейшов на українську мову. У той же час, судячи з постів в соціальних мережах, якийсь час він займався евакуацією мирних жителів з територій, де проходять військові дії.

"Деякий час я не розуміла, що з Дмитром відбувається. У нього є своя філософія життя, його світогляд. Він у жодному разі не є ворогом України. Просто в нього такий погляд на релігію. Ми не близькі з ним. Але я хочу зберегти наші стосунки добрими й теплими. Я не маю права перевиховувати його, я не буду цього робити. Людина вже в тому віці, коли вона для себе визначилася. І якщо всі можливості та пропозиції знайти альтернативне джерело інформації досі не знайдені, то тут вже… Я знаю, що на початку вторгнення він допомагав вивозити людей. У нього є свої проблеми зі здоров’ям", - висловилася про колишнього колегу артистка.

Дивіться інтерв'ю Ірми Вітовської про те, як її громадська позиція мало не коштувала їй кар'єри:

Раніше стало відомо, що лояльна до країни-агресора українська співачка Maruv планує повернутися в Україну після війни - вона з чоловіком і дитиною розробила "безпечний план".

Також російський комік Максим Галкін, який визнаний в рф іноагентом через антивоєнну позицію, вперше розповів, як приймав рішення покинути країну-агресора, і коли виїжджав.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти