StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Інтим потрібен 27 разів на місяць": Брайану Адамсу лікар дав дивовижну рекомендацію

13 грудня 2022, 07:54
1245
Музикант дав коротке інтерв'ю, де поділився своїми думками щодо життя.
Брайан Адамс
Брайан Адамс / Instagram

Канадський рок-музикант Брайан Адамс відповів на запитання своїх шанувальників.

Сесію запитань-відповідей опублікувало видання The Guardian. Так, Адамс зізнався, що практично всім не задоволений у своїй зовнішності і навіть розповів про свою погану звичку. Виявилося, що Адамс звик дуже швидко розмовляти.

Адамс також зізнався, що його "guilty pleasure" латте з вівсяним молоком, а улюблена знаменитість - Шарліз Терон. На питання про те, якою є любов, Адамс відповів: "Вона може бути легкою, як пір'їнка і важкою, як камінь".

відео дня

Музикант зізнався, що востаннє плакав, коли йому попалося відео про жорстоке поводження з тваринами.

На питання про секс, 62-річний артист заявив, що для здорової простати лікар рекомендував йому займатися сексом 27 разів на місяць. "Але хто насправді це робить", - дивується співак.

Адамс також згадав ситуацію, коли був найближчим до смерті: його парашут заплутався в ногах. Що стосується майбутнього і дітей, то артист хотів би залишити їм вміння подивитися на себе і посміятися.

Нагадаємо, раніше легендарна американська поп-співачка американського походження Леді Гага (справжнє ім'я-Стефані Джерманнотта) не втерпіла і взяла участь у флешмобі "танець Уенсдей", який підкорив весь світ після виходу в ефірі серіалу Wednesday від Netflix. Своїм танцем Леді Гага поділилася на своїй сторінці tiktok.

Щоб перетворитися на вигляд Уенсдей Аддамс (її в серіалі зіграла актриса Дженна Ортега), співачка одягла чорний костюм з міні-шортами і піджаком, білу сорочку і панчохи в сіточку. Крім того, Леді Гага завдала собі псевдоготичний макіяж і заплела коси –точно як у головної героїні серіалу.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти