StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Хочу бути корисною": Кароль зчепилася з хейтерами, які дорікнули їй за військову підготовку

24 червня 2024, 11:45
94
Відома українська співачка Тіна Кароль відповіла на критику через проходження курсу військової підготовки та пояснила, чому насправді це зробила.
Кароль, військова підготовка
Тіна Кароль відповіла хейтерам, які дорікнули їй за військову підготовку / колаж Главред, фото УНІАН і Twitter

Відома українська попспівачка Тіна Кароль (справжнє ім'я - Тетяна Ліберман) нещодавно показала фоловерам фото, на яких вона проходила курс військової підготовки - і зіткнулася з масовою критикою (мовляв - це все "показуха"). Співачка не стала терпіти хейт і підготувала довгу відповідь у соцмережі X (колишня Twitter).

"Перечитала твіти про проходження мною медично-тактичного курсу - відповім тим, хто примудрився писати "проплачено-пропаганда-показуха". Живучи в країні, де йде війна, не знати тактичної медицини тощо - це нонсенс. Я вирішила пройти курс, щоб у разі небезпеки свідомо допомогти рідним, сусідам, просто людям, собі. Після третьої сирени вночі, коли літав "Шахед" над будинком - я усвідомила, що абсолютно безпорадна, але це вже в минулому. Люблю життя. Люблю Україну. Хочу і повинна бути корисною", - написала Кароль.

9087

Артистка також додала, що курс військової підготовки нікому з українців зайвим у нинішніх суворих умовах не буде - і порадила користувачам, особливо тим, хто її критикує, теж записатися на курси військової підготовки.

відео дня

Хто така Тіна Кароль?

Тіна Кароль (Тетяна Ліберман) - українська співачка й актриса, телеведуча. Народна артистка України (2017), солістка Ансамблю пісні і танцю ЗСУ. Лауреатка пісенного конкурсу молодих виконавців "Нова хвиля 2005". З піснею "Show me your love" представляла Україну на "Євробаченні 2006", де посіла сьоме місце.

Кароль, інфографіка, рос

Нагадаємо, що Тіна Кароль розповіла, як починала кар'єру. Відома українська співачка Тіна Кароль розповіла кумедну історію з часів старту своєї кар'єри в шоу-бізнесі нашої країни. За словами співачки, в ті часи вона активно ходила по кастингах.

Співачка Тіна Кароль заговорила про весілля. На своїй сторінці в Instagram Кароль опублікувала відео, в якому похизувалася повитою трояндами альтанкою у своєму саду. Вона зазначила, що в такому місці можна йти під вінець.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти