Голос країни 11 сезон дивитися онлайн 9 випуск 21-03-2021: вокальні бої

21 березня 2021, 22:20оновлено 28 березня 2021, 21:24
На 1+1 проходить другий етап вокальних боїв. Новий 9 випуск шоу Голос вийшов на каналі 21 березня о 21-00. Розповідаємо, що було в новому випуску, і хто пройшов далі.
Голос Країни 11 сезон 9 випуск 21-03-2021: дивитися онлайн
Голос Країни 11 сезон 9 випуск 21-03-2021: дивитися онлайн / 1+1

Другий тиждень вокальних боїв на шоу Голос країни 2021 після тренувального табору відзначилася тим, що у 9 випуску боротися будуть вже професійні співаки Надія Мейхер і Микита Ломакін. Крім того, Мейхер готує несподіваний виступ перед тренерами. Не бажаючи розлучатися зі своїми учасниками, тренери запропонують сформувати дует - це вже не перший подібний випадок на шоу Голос.

За право брати участь у нокаутах зійшлися учасники команд Олега Винника, Тіни Кароль, Монатіка і Наді Дорофєєвої.

Нагадаємо, на вокальних боях учасники змагатимуться за перемогу на Голосі, виконуючи на сцені одну пісню дуетом. За результатами боїв у командах тренерів залишаться всього 8 учасників. Також кожен зірковий тренер має право на "крадіжку " - після оголошення результатів бою, протягом десяти секунд, він може натиснути кнопку і забрати в свою команду того учасника, який програв.

читайте такожГолос країни 11 сезон що показали в 10 випуску 28-03-2021: перші нокаути

Першою за право вийти в прямі ефіри боротиметься команда Тіни Кароль. Колишній суперник вокаліста Alekseev Денис Потреваєв і співачка Євгенія Фролова виконають ліричний хіт під назвою Не хворій.

Голос країни 11 сезон 9 випуск 21-03-2021: Фролова Євгенія vs. Потреваєв Денис - Не болей

"Шість років тому перемогу у вокальних баттлах здобув вже відомий співак Alekseev. Я зробив для себе висновки і цього разу готовий пройти далі. Я дуже добре ставлюся до Жені, але я впевнений, що мені цей шанс потрібен більше, ніж їй. Потрібно вилізти зі шкіри геть, щоб перемогти в баттлі, і я це зроблю, - говорить Денис Потреваєв.

Тіна Кароль залишила Дениса для участі в шоу Голос.

Голос країни 11 сезон 9 випуск 21-03-2021: Семьохіна Євгенія vs. Хоменко Володимир-Closed On Sunday

Володимир переміг у бою, Надя Дорофєєва "вкрала" Євгенію.

Порадує глядачів Микита Ломакін з Сауле Жумабековою. Артисти виконають світовий хіт артиста The Weeknd Earned It.

"Все що відбувається зі мною на Голосі країни це більше, ніж перезавантаження. Зараз я відчуваю себе абсолютно новим і оновленим. У мене склався стереотипний образ bad guy, але завдяки шоу я хочу розвіяти цей міф і показати іншу свою сторону", - говорить Ломакін.

Голос країни 11 сезон 9 випуск 21-03-2021: Леонтьєв Микита vs. Лазановський Сергій-Тримай

Надя Дорофєєва залишила Сергія Лозановського.

Продовжить вокальні баттли команда Олега Винника. Рокер Андрій Кудінов і мама двох дітей Ірина Шабан виконають хіт Lady Gaga і Bradley Cooper під назвою Shallow.

Голос країни 11 сезон 9 випуск 21-03-2021: Кудінов Андрій vs. Шабан Ірина - Shallow

Олег Винник залишив на шоу Андрія.

"Я звик до більш агресивного виконання пісень, а тут така лірика. Але я готовий показати світу, що я не тільки рок-виконавець, а ще й дуже різнобічний вокаліст. Від цього виступу залежить моє майбутнє, як артиста. Тому, мені важливо пройти до кінця", - сказав Андрій Кудінов.

Голос країни 11 сезон 9 випуск 21-03-2021: Борисюк Віталій vs. Каверін Володимир - Вовчиця

Віталій Борисюк виграв бій після тривалих роздумів Олега Винника.

Голос країни 11 сезон 9 випуск дивитися онлайн відео 21-03-2021: анонс

Нагадаємо, переможець одинадцятого сезону Голосу країни отримає квартиру в одному з київських житлових кварталів і виступить на музичному фестивалі Atlas Weekend.

Всі нові випуски шоу Голос країни 2021 виходять на 1+1 о 21:00. Також подивитися онлайн нові випуски і почитати огляд можна на Главреді.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти