StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Go-A отримали дві нагороди за Євробачення вже після закінчення конкурсу

19 серпня 2021, 14:31
Група Go-A похвалилася нагородою за виступ на Євробаченні 2021.
Go-A
Go - a / UA: Перший

Група Go-A представила Україну на Євробаченні 2021, і отримала високі бали, але не перемогу на конкурсі. Тим не менш, українці підкорили глядачів постановкою і піснею - за результатами глядацького голосування Україна отримала 2 місце, в той час, як комітети країн не дали високого балу пісні ШУМ.

Тепер стало відомо, що група перемогла на конкурсі Vision Music Awards, який складається з 14 різних номінацій, визначають учасників, які справили враження на шанувальників Євробачення.

Go-A здобули перемогу відразу в двох номінаціях. Перша - "Краща сценічна постановка". Вона дається конкурсантам, які ризикнули на сцені, зробивши захоплююче шоу. Друга - "краще використання реквізиту".

відео дня

"Євробачення не закінчується ніколи! Ми виграли конкурс Vision Music Awards від найбільшого незалежного оглядача Євробачення Wiwibloggs, відразу в двох номінаціях: Краща сценічна постановка і краще використання реквізиту! Ми дуже вдячні всій команді, яка працювала над постановкою номера!",- подякували музиканти в соцмережах свою команду.

Go-A
Go-A / instagram.com/go_a_band/

Нагадаємо, що Go-A заперечували, що записали пісню з переможцем Євробачення Maneskin, але потім Катерина Павленко зазначила, що взагалі-то вона не має прав поширюватися про колаборацію, фактично підтвердивши, що пісня все-таки буде.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти