StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Фрік, він і є фрік": Волочкова погарнішала, але її переплутали зі Звєрєвим

12 серпня 2022, 02:03
Балерина вразила новим чином, але недоброзичливці не дрімають.
Анастасія Волочкова, Сергій Звєрєв
Анастасія Волочкова, Сергій Звєрєв / скріншот

Російська балерина Анастасія Волочкова, напевно, вперше в житті зібрала таку величезну кількість схвальних коментарів за своїм постом в соцмережах.

На сторінці в Instagram вона опублікувала фото, на якому вона сильно змінилася - замість звичної її шанувальникам "зализаної" голови і недбалого макіяжу, вона постала в досить доглянутому образі.

Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова / скріншот

Хоч більшість її шанувальників і оцінило її перетворення, все одно знайшлися ті, які продовжили сміятися над нею.

відео дня

"На Мадонну схожа", " довго мовчав... але як може подобатися ця панахида ? Красива, граціозна модель в образі "старіючої Крістіни Орбакайте" Примадонну... "Сюр якийсь. Волочкову треба знімати на пляжах, в горах, на тенісних кортах, та у чорта на рогах (Вибачте), але не в шаблонних образах", "Настя, запам'ятайте цю мить. Ось на цьому фото ви красива! Залишайтеся завжди такою", " Звєрєв? Ой, Волочкова. Та яка різниця який фрік. Фрік він іє фрік", - писали в коментарях під постом Волочкової.

Нагадаємо, Волочкова, яка любить попаритися в лазні, а часом і сісти там на шпагат, поділилася кадрами процедур. Вона опублікувала відео, на якому показала процедуру від початку до кінця.

Також ми повідомляли, що Волочкова, яку давно критикують за вживання спиртного, заявилася на шоу п'яною. Вона різко відповіла критикам, які раз у раз звинувачують її в алкоголізмі.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти