StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Фіналіст Холостячки з Ксенією Мішиною вперше показав "секретну" маму сина

25 серпня 2024, 22:42
1052
Олексій Тригубенко з дозволу обраниці поділився сімейним знімком.
Олексій Тригубенко із сином
Олексій Тригубенко новини - Тригубенко показав маму свого первістка / колаж: Главред, фото: instagram.com/aleksey_trygubenko

У липні 2023 року український підприємець Олексій Тригубенко, який став фіналістом романтичного реаліті-шоу Холостячки з Ксенією Мішиною, несподівано для своїх шанувальників став батьком. У нього з'явився син, якого назвали Марком.

Особу мами хлопчика Тригубенко тримає в таємниці. Раніше він розповідав, що незадовго до повномасштабної війни він зустрів своє кохання. Ймовірно вона і подарувала Олексію сина.

Нещодавно у своєму блозі в Instagram бізнесмен не тільки розкрив ім'я мами Марка, а й показав зворушливе сімейне фото, на якому можна роздивитися жінку. Її звати Ольга, вона має струнку фігуру та довге русяве волосся.

відео дня

Олексій Тригубенко та його обраниця живуть у цивільному шлюбі й не поспішають законно оформляти стосунки. Однак спільного сина Марка пара виховує разом.

Олексій Тригубенко з родиною
Олексій Тригубенко новини - Тригубенко показав маму свого первістка / instagram.com/aleksey_trygubenko

Що таке Холостячка?

Холостячка - романтичне реаліті-шоу від СТБ, жіноча версія проєкту "Холостяк" (українська адаптація американського шоу побачень "The Bachelor"). Перший сезон вийшов 2020 року. Його головною героїнею стала українська акторка Ксенія Мішина. У 2021 році глядачі побачили другий сезон шоу зі співачкою Златою Огнєвіч у головній ролі.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український співак EL Кравчук різко заступився за Олега Винника, який таємно виїхав з України на початку повномасштабної війни, а тепер намагається повернутися на українську сцену.

Також стало відомо, що 22-річна донька власника футбольного клубу "Динамо" Ігоря Суркіса Яна вагітна первістком. Про це майбутня мама повідомила в соціальних мережах.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти