StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Фіналіст Холостячки з Ксенією Мішиною став батьком

5 липня 2023, 22:39
2844
Олексій Тригубенко вже представив світу новонародженого малюка.
Олексій Тригубенко
Олексій Тригубенко вперше став батьком і показав сина / колаж: Главред, фото: instagram.com/aleksey_trygubenko

Український бізнесмен Олексій Тригубенко разом з коміком Олександром Еллертом дійшли до фіналу першого сезону романтичного реаліті-шоу Холостячка. Обидва чоловіки боролися за увагу акторки Ксенії Мішиної. Вона обрала Еллерта, а Тригубенко пішов своєю дорогою.

Яка, до речі, виявилася вкрай щасливою. Сьогодні на своїй сторінці в Instagram він опублікував фото з одного зі столичних пологових будинків. На знімку видно, як Олексій тримає в руках новонародженого малюка.

Так чоловік повідомив своїм підписникам, що вперше став батьком. У Тригубенка з'явився син. "Ласкаво просимо у цей світ, синку! Не знав, що можна відчувати стільки любові", - поділився емоціями він.

відео дня

До слова, особистість жінки, яка подарувала Олексію сина, невідома. Чоловік скритний щодо свого особистого життя. Влітку минулого року він розповідав, що зустрів незадовго до війни дівчину. Ймовірно, загадкова обраниця і стала матір'ю його первістка.

Олексій Тригубенко
Олексій Тригубенко вперше став батьком і показав сина / instagram.com/aleksey_trygubenko

Раніше український шеф-кухар і популяризатор української кухні Євген Клопотенко розповів, чому все ще неодружений у 36 років, а також розповів, що в романтичних стосунках викликає у нього депресію.

Також стало відомо, що вдруге мамою стала українська співачка Ната Жижченко (ONUKA) - артистка приховувала вагітність, тому поява дитини стала для шанувальників справжнім сюрпризом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти