StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Фанати ахнули: українка-запроданка Тетяна Овсієнко запливла до невпізнання

18 квітня 2024, 22:17
Від колишньої краси 57-річної співачки-зрадниці не залишилося й сліду.
Тетяна Овсієнко
Тетяна Овсієнко зараз - Овсієнко шокувала зовнішнім виглядом / колаж: Главред, фото: kino-teatr.ru, instagram.com/tatianaovsienko_music

Колишня киянка, а нині - путіністка, яка підтримує анексію Криму, Тетяна Овсієнко потрапила в шоу-бізнес не завдяки яскравому співочому таланту, а завдяки приємній зовнішності. Довгі роки вона "виїжджала" винятково на цьому факторі, за який їй прощали тотальну безголосість.

Однак із часом і цей інструмент Овсієнко помітно "заіржавів". Сьогодні 57-річну співачку ледь можна впізнати. Вона рідко з'являється на публіці.

Нещодавно в росЗМІ стали поширюватися свіжі фото Тетяни. Багато років про неї ходять різні чутки: нібито вона пристрастилася до алкоголю, а її нинішній співмешканець, колишній кримінальник, який живе винятково коштом артистки, час від часу її лупцює. Ще були філери, які, цілком очевидно, не пішли Овсієнко на користь. Все це позначилося на її зовнішності.

відео дня

У соціальних мережах нові знімки Тетяни Овсієнко коментують шоковані фанати: "Якби в коменти не глянув, фіг би вгадав... Це жах", "Як можна було так опуститися, Таня?", "Ось що рф із гарними дівчатами робить...", "Мордор вбиває людей живцем, перетворюючи їх на тупу жижу, на сіру біомасу...", "Мамо міа, жах" і т.д.

Тетяна Овсієнко
Тетяна Овсієнко зараз - Овсієнко шокувала зовнішнім виглядом / колаж: Главред, фото: t.me/samye_slyvky

Хто така Тетяна Овсієнко?

Тетяна Овсієнко - радянська і російська співачка, колишня учасниця гурту Міраж (виступала під фонограму, записану М. Суханкіною). За національністю - українка, народилася в Києві. Внесена до бази "Миротворця" за свідоме багаторазове порушення державного кордону України, а також за незаконну гастрольну діяльність на території окупованого Росією Криму.

Останні зіркові новини:

Раніше пропагандистка Маргарита Симоньян злила зрадницю Любов Успенську і розповіла, як співачка-путіністка допомагає російським окупантам вбивати українців.

Також стало відомо, що клоуна-путініста Юрія Куклачева після обширного інфаркту різали по живому. Йому стало погано на власному ювілейному концерті, а на операційному столі у кремлівського блазня зупинилося серце.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти