StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Платить гроші за вбивства українців: Симоньян злила зрадницю Любов Успенську

17 квітня 2024, 09:53
Путіністка Маргарита Симоньян розповіла, як Любов Успенська допомагає російським окупантам.
Любов Успенська, Маргарита Симоньян
Пропагандистка Симоньян розповіла про путіністку Успенську / колаж: Главред, фото: instagram.com/uspenskayalubov_official/, t.me/margaritasimonyan

Головна пропагандистка країни-терориста Росії, яка почала криваве вторгнення в Україну, Маргарита Симоньян "злила" уродженку Києва зрадницю Любов Успенську.

Пропагандистка на росТБ розповіла, що співачка-путіністка не лягає спати доти, доки не подивиться всі програми Соловйова. А також Успенська виплачує російським окупантам гроші за підбиту техніку українців.

відео дня

"Вона кілька разів учора сказала: "Ми - непереможні. Нас перемогти не можна". Розумієте, ця жінка народилася в Києві. І виросла в Києві, потім поїхала за кордон... І вона повернулася в Росію вже за Путіна. І вона живе в Росії. Вона з особистих коштів платить премії тим, хто підб'є танк, наприклад, Leopard", - сказала Симоньян.

Хто така Любов Успенська?

Любов Успенська - радянська, російська та американська співачка в жанрі шансон. Народилася, виросла і першу популярність, як артистка, здобула в Києві. Попри це активно підтримує РФ у війні з Україною. З 7 січня 2023 року внесена Україною до санкційних списків осіб, "які публічно закликають до агресивної війни, виправдовують і визнають законною збройну агресію РФ проти України, тимчасову окупацію території України".

Любов Успенська - останні новини по темі

Нагадаємо, путіністка Любов Успенська зганьбила рідну доньку під час ефіру, змусивши згоряти її від сорому. Вона назвала доньку Тетяну "талановитою тількою", та ще й сказала, що їй пощастило мати таку багату маму.

А також любитель Путіна і пластичних операцій Філіп Кіркоров подав до суду на свою подругу співачку-путіністку Любов Успенську. Вона нібито образила його "честь, гідність і ділову репутацію".

Читайте більше про Успенську:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти