StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Фанатку Путіна і "ЛДНР" оперну співачку Нетребко звільнили з легендарного театру в США

4 березня 2022, 09:50
1706
До того, ще в 2014-му Нетребко зробила пожертву на Оперний театр в окупованому Донецьку, а після — разом з одіозним Олегом Царьовим фотографувалася з "прапором Новоросії".
Нетребко
Анна Нетребко / Reuters

Російську оперну співачку Анну Нетребко, яка відмовилася публічно засуджувати агресію РФ і її президента Володимира Путіна щодо України, звільнили з легендарного оперного театру-нью-Йоркського Метрополітен-опера, повідомляє телеканал CNN.

"Це велика художня втрата для Met і для опери. Анна-одна з найбільших співачок в історії Met, але з Путіним, який вбивав невинних жертв в Україні, шляху вперед не було", — заявив генеральний менеджер театру Пітер Гелб.

До слова, навесні нинішнього року Нетребко повинна була виконати головну партію в легендарній опері "Принцеса Турандот" композитора Джакомо Пуччіні. Вже відомо, що її замінить українська співачка Людмила Монастирськачитайте такожМадонна підтримала Україну і показала середній палець Путіну

відео дня

Нагадавши, невелика частина російських зірок, яка виступають проти війни з Україною, публікує в соціальних мережах чорні квадрати з хештегом #нетвойне, або записують відеозвернення, щоб про жахи, що кояться в нашій країні, дізналося якомога більше людей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти