StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Фабрикантка" Елізабет втекла до РФ під час повномасштабної війни

6 липня 2023, 23:21
437
Прикриваючись покійною мамою і особистими образами на власну неспроможність, БігБета радісно танцює під дудку країни-агресора.
Елізабет Анум-Дорхусо
Елізабет Анум-Дорхусо з Фабрики зірок-1 перебралася в рф під час війни / колаж: Главред, фото: instagram.com/bigbeta1

Співачка з Одеси Елізабет Анум-Дорхусо, яка також виступала мононімно під ім'ям Елізабет, а тепер намагається будувати кар'єру під псевдонімом БігБета, була учасницею першої української Фабрики зірок (2007) та шоу Фабрика. Суперфінал (2010).

Артистка марно намагалася побудувати кар'єру в Україні, потім співала в країні-окупанті на бек-вокалі у співачки Б'янки. Але і там не склалося. Підібгавши хвіст, Елізабет повернулася до Одеси, і навіть стала вести розважальне шоу.

Однак під час повномасштабної війни в Україні співачка прийняла рішення переїхати з кінцями з рф - мовляв тут вона нікому не потрібна, та ще й через роботу в країні-агресорі до лютого 2022 року в ній стали бачити руку кремля.

відео дня

Про це повідомив у своєму шоу Слава Дьомін, цитуючи особисту переписку екстрасенса Макса Гордєєва з Елізабет. Там вона скаржилася, як її не цінували в Україні, і що покійна мама співачки нібито взагалі не хотіла, щоб та поверталася в Україну. Тому вона вважає свою совість за підтримку країни-окупанта чистою.

'Фабрикантка' Елізабет втекла до РФ під час повномасштабної війни
Елізабет Анум-Дорхусо з Фабрики зірок-1 перебралася в рф під час війни / скріншот YouTube

Раніше Олег Винник розповів, яка доля чекає його суперхіти, які були написані російською мовою - співак відповів, чи буде він слідувати тренду з перекладом пісень українською.

Також український телеведучий Олексій Суханов розкрив подробиці своїх стосунків з батьками, які живуть у країні-окупанті та підтримують військову пропаганду.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти