StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Це страшний материнський біль": Ольга Сумська розплакалася, розповідаючи про московських онуків

9 лютого 2023, 14:28
Сумська зізнається, що намагається читати дітям українські казки, щоб вони не забували про своє коріння.
'Це страшний материнський біль': Ольга Сумська розплакалася, розповідаючи про московських онуків
Ольга Сумська розповіла, як спілкується з Антоніною Паперною та онуками у Москві / instagram.com/olgasumska

Народна артистка України, акторка Ольга Сумська під час повномасштабної війни в Україні переживає дуже особисту трагедію - її старша донька, акторка Антоніна Паперна, та двоє її дітей живуть в країні-агресорі, через що спілкування Сумської з рідними людьми стало дуже натягнутим.

Ольгу не примушують відповідати за вчинки її дитини, проте її позицією щодо цієї сімейної драми дуже цікавляться. В інтерв'ю для українського каналу Дом вона розповіла, як зараз спілкується з донькою та онуками.

Через те, що в рф всі розмови прослуховуються, акторка не може поговорити з Тонею так, як того хочеться. "Я завжди намагаюся знайти слова, щоб якось пояснити цю ситуацію. І я не знаходжу їх, тому що це страшний материнський біль. Я просто дивлюся на онуків, як вони ростуть", - зі сльозами на очах розповіла Сумська.

відео дня

Проте акторка не залишає спроб долучити онуків до української культури. Вона зізнається: в цьому чимало їй допомагає няня дітей - жінка з Харкова.

"Я їм читаю українські казки. У них няня з Харкова. Вона теж читає. Так що ми надолужуємо хоча б так", - розповідає Ольга Сумська.

Нагадаємо, Антоніна Паперна, старша донька Ольги Сумської, одружена з російським актором Володимиром Ягличем. Разом пара виховує двох дітей. Паперна мовчить про війну в Україні з побоювань за життя та благополуччя.

Ольга Сумська
Ольга Сумська розповіла, як спілкується з Антоніною Паперною та онуками у Москві / скріншот YouTube

Раніше популярна американська модель Капріс Буре зробила скандальну заяву щодо президента країни-агресора Путіна - вона запропонувала відправити йому свої голі фото, в надії, що вони доведуть його до інфаркту.

Також українська актриса Наталка Денисенко жорстко відповіла тим, хто критикує її за спроби жити нормальним життям, поки її чоловік, актор Андрій Федінчик, на фронті.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти