StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Сумська розповіла, чи зустрінеться з дочкою, яка мовчки живе в Росії

30 грудня 2022, 02:15
Актриса поділилася відповіддю на питання, яке не втомлюються їй задавати журналісти.
Ольга Сумська та Тоня Паперна
Ольга Сумська і Тоня Паперна / instagram.com/olgasumska

Українська актриса Ольга Сумська поділилася в інтерв'ю ТСН інформацією про те, чи вдасться їй побачитися зі старшою дочкою, актрисою Тонею Паперною, на новорічні свята, яка живе в терористичній Росії.

Так, у коментарі артистка зізналася, що навіть не може уявити, коли знову зустрінеться з донькою та онуками, які досі перебувають у Росії, яка веде жорстоку війну проти України.

За словами Сумської, зараз Тоні і всій родині дуже важко, але Паперна не може покинути країну-агресорку і змушена залишатися в Москві.

відео дня

"Вона ніяк не може приїхати. Це просто неможливо з усіх боків. Це важко. Їй дуже важко. Це найважче, що можна взагалі уявити", - розповіла Сумська.

Нагадаємо, що Тоня Паперна живе в Росії зі своїм бойфрендом, російським актором Володимиром Ягличем. Пара виховує двох спільних дітей - 4-річну дочку Єву і 2-річного сина Данила.

Відома українська актриса (вітряна жінка, не зарікайся, Катерина) Валерія Ходос у відвертому інтерв'ю для Rostyslove Production розкрила справжню причину, чому українські актриси Галина Безрук і Антоніна Паперна не покинули РФ з початком повномасштабної війни в Україні.

Паперну виправдовує її мама, Народна артистка Ольга Сумська, мовляв Тоня мовчить і ховається виключно зі страху за дітей, тому залишається в Москві і продовжує Світське життя зі своїм чоловіком, російським актором Володимиром Ягличем.

Галина Безрук, яка також одружена з росіянином, прямим текстом заявила, що покинути країну-терориста для неї - не про вибір між РФ і Україною, а про вибір між сім'єю і країною. І вона вибирає перше.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти