StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Їсти хочеться, особливо на ніч": Цибульська розповіла, як худне

18 травня 2022, 23:21
Співачка поділилася своїми спостереженнями.
Оля Цибульська
Оля Цибульська ділиться планами схуднення / Instagram

Українська співачка Оля Цибульська, яка висловилася з приводу зберігає мовчання Ані Лорак, намагається позбутися зайвої ваги, яку набрала через стрес, пов'язаний з війною. Раніше в Instagram вона ділилася з передплатниками планами дієти і робила дні розвантаження.

Але за останніми даними, худнути Олі не вдається. Про що вона сама повідомила у своїх сторіз в Instagram. "Операція зі зниження ваги провалена. Після концерту в Почаєві мені написала, що я-смачненька булочка. Я погоджуюся. Бачила в дзеркало", - зазначила Цибульська.

"Так їсти хочеться, особливо на ніч", - додала вона.

відео дня

читайте також"Погані окупанти отримають по заслугах": Оля Цибульська показала руїни батьківського будинку в Ірпені

А ще Оля написала пост, про те, чого її і всім українцям навчила війна.

"Життя вмістилося в одну валізу. У тебе теж? Склалося дуже швидко. За 10 хвилин. 10 хвилин, які були на збори, поки ми тікали з дому, взявши сина, документи і їжу. Війна навчила швидко прощатися з усім, що любиш. Війна навчила, що щастя - це бути поруч з тими, кого любиш, мати можливість почути, побачити рідних, хоча б по відеозв'язку, не відкладаючи на потім найважливіші слова.

Війна навчила відчувати затишок і дім там, де ти прямо зараз. Навіть якщо в сотні кілометрів від будинку, як ми з сином, і не знаєш коли повернешся. Або взагалі втратив житло, як мої батьки, і не знаєш куди повернешся. Ми в Україні. Удома. Я так хочу, щоб всі повернулися в свої рідні міста і села", - зазначила співачка.

Нагадаємо, українська співачка і телеведуча Оля Цибульська давши інтерв'ю для шоу Зірковий шлях, в якому обговорила з Аліною Доротюк, як змінилося її життя під час війни. Артистка поділитися історіями про страх бути обстріляною, поки вибиралася в безпечне місце, про батьків, які були в Ірпені під час окупації, і про племінницю, яка народилася під час війни. Безліч страшних і зворушливих моментів було згадано в особистій (що для воєнного часу - розкіш) розмові.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти