StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ектор Хіменез Браво показав свою молоденьку дівчину

14 лютого 2023, 16:30
Шеф-кухар перебуває в серйозних стосунках з українкою, особистість якої не розкриває.
Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво / instagram.com/hectorjimenezbravo

Колумбійський шеф-кухар і вже український телеведучий Ектор Хіменез Браво, який славиться своєю проукраїнською позицією і навіть вже заговорив українською мовою, в День Святого Валентина несподівано похвалився своєю дівчиною.

Відповідним постом шеф-кухар поділився на своїй сторінці в Instagram.

"Мені з тобою пощастило", "Спасибі, що ти зі мною", "Сумую, незважаючи на кілометри", "Ціную, моя люба", - підписав свій відео-колаж він.

відео дня

Коментатори розсипалися в компліментах, а деякі навіть щиро зраділи тому, що Ектор нарешті показав її. "Нарешті ми її побачили", "Молоденька", - пишуть вони.

Відзначимо, що шоумен Ектор Хіменес-Браво з початком повномасштабної війни не покинув Україну, яку вважає своєю другою батьківщиною. Він не пішов на фронт, але знайшов спосіб, як допомогти ЗСУ та українцям тим, що вміє найкраще.

Хіменес-Браво встав до плити, і тепер розвозить теплу і смачну їжу по всій лінії фронту. Нещодавно шеф-кухар відвідав Миколаїв - місто, яке знаходиться під регулярними ракетними обстрілами з 24 лютого.

Ектор здивувався красі прифронтового Миколаєва. Тим страшніше був для нього контраст, коли він побачив пробиту наскрізь будівлю Миколаївської ОГА, як пам'ятник жорстокості і божевілля ра**истів.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти