StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ектор Хіменез Браво розповів про свою ідеальну жінку

9 вересня 2022, 22:21
Телеведучий назвав базові якості, які на його думку, притаманні ідеальній жінці.
Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво / instagram.com/hectorjimenezbravo

Шеф-кухар і телеведучий Ектор Хіменес-Браво розповів про свою ідеальну жінка.

Відповідним постом він поділився на своїй сторінці в Instagram.

"Яка вона," ідеальна жінка " для мене? Вона дає мені себе домогтися-як мінімум, Я люблю придумувати, як ми проведемо вечір. Не вирішує за мене, не додумує, не сумнівається – дає мені приймати рішення самостійно", - пише ведучий.

відео дня

За його словами, іноді, чоловікам потрібно на щось час і їм потрібно дати його. "Дозволяє бути чоловіком-двері в машину відкриваю і закриваю точно я. не говорить "я сама" — вона вміє просити про допомогу, якщо це навіть вибрати вино до вечері, дати пораду або допомогти з застібкою. Так відчуваю, що потрібен", - додає він.

Хіменес також зазначає, що у його "ідеальної" жінки є своє життя. "Вона займається чимось, танці, англійська або недільна мафія. Не бачить в мені свій Всесвіт-тому що Всесвіт вже є в ній. І нам добре разом, ми доповнюємо один одного, а не шукаємо порятунку", - додає він.

Ведучий також розповідає, що він в свою чергу дає емоційну безпеку того, що він нікуди не пропав, і рішучий на рахунок неї. "Я її опора, фізично, емоційно і матеріально. Я завжди знаю, що я запропоную, який план буде. Знаєте, так важливо знати, чого хочеш, тому що в якийсь момент розумієш, що вже маєш. Сумую", - поділився він.

Нагадаємо, раніше Ектор Хіменес-Браво показав свою матір, яка живе в Колумбії.

На своїй сторінці в Instagram він опублікував зворушливе спільне фото.

Кожного дня мама запитує, як там Україна, жива чи здорова. Так легко просто поїхати додому, бути там, і депресувати, що ось, війна, як всіх шкода але той факт, що мені вже давно не двадцять, підкреслює сильне почуття, що я там, де повинен бути. Я відчуваю, що потрібен, відчуваю, що можу зробити. І це буде працювати. Мам, сумую, але продовжую працювати", - підписав знімок шеф-кухар.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти