StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Екс-чоловік Дженніфер Лопес одружується на "Міс Парагвай", на 23 роки молодшу за нього

14 травня 2022, 15:03
Марк Ентоні щасливий з молоденькою нареченою.
Екс-чоловік Дженніфер Лопес одружується на 'Міс Парагвай', на 23 роки молодшу за нього
Фото Instagram

Через три місяці після того, як Марк Ентоні та його наречена Надя Феррейра офіційно оголосили про стосунки в Instagram, пара повідомила про заручини.

53-річний музикант і 23-річна колишня учасниця конкурсу "Міс Всесвіт" оголосили про свої заручини в четвер під час вечірки в ресторані Sexy Fish в Майамі, і Феррейра поділилася у своїй історії в Instagram фотографією свого великого кільця з діамантом.

Екс-чоловік Дженніфер Лопес одружується на 'Міс Парагвай', на 23 роки молодшу за нього
Фото Instagram

відео дня
Екс-чоловік Дженніфер Лопес одружується на 'Міс Парагвай', на 23 роки молодшу за нього
Фото Instagram

Згідно з Instagram Феррейри, пара провела день в Майамі з друзями перед вечіркою, обідала і веселилася на яхті. Повідомляється, що вечірка Sexy Fish була проведена на честь 23-річчя моделі, яке відбулося 10 травня.

читайте такожНе мама: дочка Дженніфер Лопес шокувала своїм зовнішнім виглядом

"Вони були на розкішному вечері, який складався з суші, устриць і ікри і, здавалося, були в надзвичайно святковому настрої, обіймаючись і цілуючись всю ніч за розкішним столом в оточенні друзів", - повідомляє джерело видання PEOPLE.

Пізніше Надя, одягнена в обтягуючу білу сукню, розмістила в своєму Instagram фотографію, що демонструє приголомшливе обручку з діамантом, з підписом "Engagement Partyyy" і емодзі з кільцем.

Ентоні і Феррейра викликали чутки про роман після прогулянки в Мехіко на початку цього року, і вони підтвердили свої відносини через Instagram за допомогою Селфі, зробленого в літаку в березні.

Нагадаємо, раніше колишня дружина Марка Ентоні Дженніфер Лопес, візьме участь у благодійному концерті на острові Чертоза-ді-Сан-Джакомо на Капрі. Всі кошти підуть на допомогу Україні та українцям, постраждалим від війни

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти