StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дженніфер Лопес виступить з концертом для допомоги Україні

11 травня 2022, 22:33
Співачка виступить для того, щоб допомогти українським дітям і жінкам.
Дженніфер Лопес
Дженніфер Лопес заспіває на благо України / Reuters

Одна з найвідоміших співачок Дженніфер Лопес візьме участь у благодійному концерті на острові Чертоза-ді-Сан-Джакомо на Капрі.

Всі кошти підуть на допомогу Україні та українцям, постраждалим від війни, пише cursorinfo.co.il.

Знаменита американська співачка і актриса Дженніфер Лопес виступить в якості гості на благодійному гала-вечорі LuisaViaRoma. Вона заспіває, щоб зібрати кошти для допомоги Україні у війні з Росією.

відео дня

читайте такожЧерез 20 років: Дженніфер Лопес виходить заміж за Бена Аффлека

Вечір проводиться щорічно під егідою фонду ЮНІСЕФ. Цього року він відбудеться 30 липня на історичному острові Чертоза-ді-Сан-Джакомо на Капрі.

Варто зазначити, що це вже шостий етап благодійного вечора зі збору коштів для благодійного фонду ЮНІСЕФ, присвяченого Україні та українцям, постраждалим від війни.

"Курсор" повідомляв інформацію від США: що Росія хоче анексувати більшу частину Східної України. Посол США заявив, що влада Росії, по всій видимості, планує захопити весь схід України і проголосити Херсонську незалежну республіку.

Також ми інформували, що в Херсоні окупанти відкрили вогонь по протестувальниках: є поранений. Російські окупанти не гребують відкриттям вогню по цивільних-сьогодні в результаті обстрілу мітингувальників був поранений літній чоловік, який отримав поранення в ногу.
Нагадаємо, раніше користувачів Інтернету здивувала зовнішність дочки Дженніфер Лопес і Марка Ентоні. Емма постала перед шанувальниками одягнена як хлопець, з коротким волоссям.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти