StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Екс-Остапчука знову вільна: нотаріус Христина розповіла про розставання

6 вересня 2023, 11:47
Христина Горняк розповіла, що переживає про розставання, але як і раніше, дуже зла.
Христина Горняк
Христина Горняк поділися особистою драмою / колаж: Главред, фото: instagram.com/kristygor

Колишня дружина велелюбного телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк розповіла про те, що розлучилася зі своїм новим бойфрендом.

Про це нотаріус поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Вона не стала називати точну причину розставання, адже про "це потім напишуть новини". Однак вона поділилася своїми переживаннями з фоловерами. Зокрема, Горняк написала, що гуляючи центром Відня, де вона зараз живе, вона зустріла свого колишнього.

відео дня
Христина Горняк поділилась особистим
Христина Горняк поділилась особистим / скріншот Instagram

"Ну таке собі відчуття, коли все ще по-живому. Купила собі улюблені еклери, буду вдома піднімати цукор для радості", - написала вона. Горняк також розповіла, що раніше її колишній дивився її сторіз і намагався читати їх українською мовою. Тепер же, вона може поділитися своїми переживаннями, так як він більше не буде цього робити.

"Закінчувати все не просто. Звичайно, я сумую, але і дуже злюся. У всьому є міра, думаю виправити дещо буде складно. Але подивимося, що мені приготувало життя", - каже вона.

Христина Горняк повідомила про розставання
Христина Горняк повідомила про розставання / скріншот Instagram

Нагадаємо, раніше Остапчук звозив свою нову пасію, 22-річну Катю Поплавську в особняк, який вони будували разом з екс-дружиною. Самовпевнений Остапчук також заявив, що збирається вити сімейне гніздо з молоденькою журналісткою саме там.

Раніше також Горняк відповіла на питання про те, скільки на її думку повинен заробляти чоловік і що він повинен робити для своєї другої половини. Так, на думку нотаріуса Христини, чоловік або хлопець повинні заробляти більше дівчини і такої думки вона дотримувалася завжди. "Я хочу працювати в своє задоволення, звичайно заробляючи. Але щоб більше заробляв мій партнер", - каже вона.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти