StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Легко не буде": колишня Остапчука заговорила про суд і поділ майна

17 червня 2023, 13:33
Остапчук і його нова кохана зібралися жити в будинку, який той будував для іншої.
Рожеві голубки-Остапчук і Поплавська
Рожеві голубки-Остапчук і Поплавська хочуть жити в особняку / Instagram/poka.tya

Скандальний телеведучої Володимир Остапчук, який нещодавно потрапив у неприємну ситуацію з корпоративом в Греції, скоро знову буде героєм новин.

На цей раз, йому ймовірно, доведеться розбиратися з його колишньою дружиною, нотаріусом Христиною Горняк.

Велелюбний Остапчук днями звозив свою нову пасію 22-річну Катю Поплавську в особняк, який вони будували разом з екс-дружиною. Самовпевнений Остапчук також заявив, що збирається вити сімейне гніздо з молоденькою журналісткою саме там.

відео дня

Тим часом, Гірник не пропустила цей сигнал повз вуха і нагадала Остапчуку про те, що будинок спільний, на своїй сторінці в Instagram.

"Таке відчуття, що чим більше я щасливіша, тим більше подій з цим будинком. Я не знаю, що з будинком, дізнаюся інформацію тільки від вас і зі ЗМІ. На розділ майна я не подавала, бо думала, що буде все за законом і без суду. Але я бачу, що просто не буде з цим питанням", – написала блогерка.


Гірник також подякувала всім, хто стоїть на чеку і додала, що ніяк не може прокоментувати те, що робить її колишній чоловік. "Добре, що він ділиться планами. Тепер буду знати", - каже вона.

Нагадаємо, раніше український телеведучий Володимир Остапчук потрапив не просто в скандал, а в справжнісіньке скандалище.Так, спритний і велелюбний телеведучий виїхав з України, скориставшись своїм публічним статусом, до Греції. Але навіть не з метою відпочинку. А щоб заробити грошенят у російського олігарха Леоніда Арапова.

Також відомий український телеведучий, шоумен і актор дубляжу Володимир Остапчук поділився, чим його підкорила нинішня дружина - 22-річна журналістка Катерина Полтавська.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти