StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Катерина Бужинська налякала фанатів хворобливою худорбою

2 серпня 2022, 21:39
Співачка вирушила на відпочинок з дітьми.
Катерина Бужинська
Катерина Бужинська налякала фанатів хворобливою худорбою / instagram.com/buzhynska

Народна артистка України, співачка Катерина Бужинська завжди могла похвалитися соковитою, доглянутою фігурою. Ангельський голос і зовнішня привабливість стали практично торговою маркою артистки.

З початку повномасштабної війни в Україні Бужинська з дітьми, двійнятами Дмитром і Катериною, перебували в Болгарії. Зараз схоже, що артистка вирушила з нащадками на відпочинок в сонячну Грецію.

Звідти вона постить різні знімки - дітей, що бавляться, красиві пейзажі та ін. В Instagram- сторіс вона також виклала коротенький ролик на якому вона, Катя і Діма стоять на пляжі, і радісно махають руками в камеру.

відео дня

Увагу привертає те, як зараз виглядає співачка. Вона позує в монокіні або кофті з довгим рукавом, яка явно повинна бути обтягуючою, але висить на ній, ніби артистка різко схудла. У такому вигляді вона створює загальне враження виснаженості.

Невідомо, чи були подібні метаморфози запланованими, це невдалий кадр, або ж артистка втратила вагу через стрес, пов'язаний з війною і активним графіком благодійних виступів на користь співвітчизників.

Катерина Бужинська
Катерина Бужинська налякала фанатів хворобливою худорбою / instagram.com/buzhynska

Раніше 40-річна герцогиня Кембриджська, Кейт Міддлтон, показала витончені щиколотки і засмаглі коліна під час Гран-прі Великобританії з вітрильного спорту в Плімуті.

Також розбив серце Златі Огневич на романтичній реаліті-шоу Холостячка Андрій Задворний здивував "оновленим" зовнішнім виглядом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти