StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Їдуть із презирством, як у відстійник": Росія перетворила Донбас на смітник - Охлобистін

7 березня 2024, 15:36оновлено 7 березня, 16:20
Відомий артист-путініст Іван Охлобистін заявив про те, що країна-агресорка Росія давно перетворила Донбас на смітник.
Донбас, Охлобистін
За словами путініста Охлобистіна, людей артист, який прибуває на нинішній Донбас, "змушений пересилити огиду" / колаж Главред, фото УНІАН

Сьогодні тимчасово окуповані райони Донбасу - щось на кшталт відстійника для політиків, блогерів і артистів, яких кремлівські бонзи відправляють туди як покарання за різні проступки. Про це заявив скандально відомий путініст-актор і в минулому сценарист із країни-агресора РФ Іван Охлобистін.

"Перетворили Донбас на смітник. Людей це дуже коробить, вони обурені. Навіщо їх туди везуть? Це - не пральня". Чому до них ставляться як до смітника?", - незадоволений Охлобистін.

За словами путініста, людей артист, який прибуває на нинішній Донбас, "змушений пересилити огиду, покривлятися перед жителями" - просто для того, щоб "зверху" йому галочку поставили".

відео дня

"Він їде не тому, що йому подобається Донбас, подобаються люди там. А їде з презирством, як у відстійник, відбути і виїхати", - поскаржився Охлобистін.

Хто такий Іван Охлобистін?

Іван Охлобистін - скандально відомий актор кіно і телебачення. Крім того, він також священнослужитель РПЦ (з 2010 відсторонений від служби", повідомляє "Вікіпедія".

Нагадаємо, коли Філіпу Кіркорову через участь у скандальній голій вечірці блогерки Анастасії Івлєєвої стали перекривати кисень, то співак помчав "замолювати гріх" на тимчасово окуповані РФ українські території.

Зокрема, він прикотив до окупованої Горлівки, де виступав у лікарні перед пораненими солдатами країни-агресора. Але заспівав їм чомусь не "Я буду твоим дождем", а пісню легендарної української артистки Ірини Білик "Снег".

До того Кіркоров зробив величезне моторошне татуювання на видному місці. Натільний малюнок він приховував протягом кількох місяців.

Також стало відомо, що у Кіркорова медичні проблеми після операції на сідницях. Артист встановив імпланти, проте після хірургічного втручання у нього почалися ускладнення.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти