StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Друзі Ніни Матвієнко натякнули на причину смерті співачки

9 жовтня 2023, 19:45оновлено 9 жовтня 2023, 22:06
Подруги та колеги згадали, якими були останні місяці життя Ніни Митрофанівни.
Ніна Матвієнко померла
Ніна Матвієнко померла - друзі розповіли про хворобу співачки / колаж: Главред, фото: instagram.com/tonya_matvienko

Вчора не стало Ніни Матвієнко - легендарної української співачки з унікальним голосом. Їй було 75 років. Сім'я артистки не оголошує причину її смерті, проте близькі друзі Ніни Митрофанівни прокоментували її відхід.

Про це повідомляє Оbozrevatel. Так Валентина Ковальська, яка була подругою Матвієнко з юних років та колегою по тріо "Золоті ключі", розповіла, що в кінці літа, коли вони бачилися в останній раз, співачка виглядала бадьоро, але вже тоді Ковальська запідозрила, що у Ніни Митрофанівни проблеми з підшлунковою. Пізніше у Матвієнко було дві операції.

"Я знала, що Ніна лежить у лікарні, що їй зробили операції, але була впевнена, що її витягнуть. Робили операцію на підшлунковій, а потім ніби на нирках. Уточнення, на що саме саме хворіє, не було. Я думала: ну буває, вік. Підтримувала, висилала всякі смішинки. Вона мені написала: "Вже одна операція пройшла, ще другу чекаю". Після другої прислала фото. Сиділа в кріслі, гарно виглядала, правда, з коротко підстриженим волоссям. Написала: "Я вже можу сидіти, слава Богу", - розповіла Валентина Ковальська.

відео дня

Українська співачка Оксана Муха, яка зараз бореться з онкологією, була не тільки колегою, а й подругою Матвієнко. Вона розповіла, що також спілкувалася зі співачкою в кінці серпня. "Ніна не сказала мені про хворобу. Вислала фото, де вона підстрижена коротко. Я запитала, що сталося: така рішуча зміна. Вона: "Не переживай, все добре. Набридло довге волосся". А я не наважилася лізти в душу. Я теж довго мовчала про свою хворобу", - зазначає Муха.

Ведуча і співачка Анжеліка Рудницька додає: близьке оточення Ніни Матвієнко знало, що їй недобре, але з поваги зберігало її секрет - співачка не хотіла здаватися публіці слабкою. "Ми, її друзі, дізналися про хворобу відносно недавно. Мовчали, бо вона не хотіла показуватися слабкою. Я запитувала Тоню, чи можна приїхати в лікарню, відповіла, що мама не хоче, щоб її бачили такою. Вона до останнього турбувалася, щоб залишатися справжньою княгинею", - каже вона.

Ольга Сумська шокована смертю Ніни Митрофанівни: "Не знаю, чому так швидко і чи можна було врятувати. Ще на Різдво ми разом сиділи за одним столом. Це були Карпати. Ніночка була така прекрасна, сяюча, життєрадісна – навіть думки не було, що скоро все стане по-іншому. Красуня, енергетика зашкалювала, розкішне вбрання, усмішка. Ми зустрічалися на концертах для військових цієї весни та влітку… Декілька місяців – і отака страшна новина. Ми всі шоковані".

Раніше померла мама Кузьми Скрябіна Ольга Михайлівна. Їй було 76 років. Жінка, яка виховала українську музичну легенду, пережила сина на 8 років.

Також стало відомо, що у віці 61 року помер відомий український модельєр Петро Сорокін. Він був засновником і власником однойменного бренду, який спеціалізувався на створенні жіночого одягу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти